Vochtig Tot Nat

By nat vochtig

Published on Aug 3, 2020

Gay

Zoveel leuke, geile verhalen, (voorr elk wat wils). Dat moet zeker blijven. Kijk op https://donate.nifty.org/donate.html om te zien hoe je daaraan mee kunt werken.

VOCHTIG TOT NAT 19

EEN BOOTREIS - DIE NACHT

Enfin, wij naar bed, alsof er niets aan de hand is. En dat is er eigenlijk ook niet. Behalve dan dat we er om de haverklap uit moeten om aan dek te gaan plassen. Peter zit nog steeds aan dek, met een prima uitzicht op wat we daar komen doen. Nou, wij vinden dat intussen prima hoor. Eigenlijk zelfs wel spannend. Volgens ons slaapt die vent nooit. En weer ziet het er bij hem de hele tijd naar uit dat hij een enorme lul in zijn short heeft zitten.

Van slapen komt er natuurlijk helemaal niets. Steeds als het bijna rustig is moet er weer iemand uit om te pissen en dan begint het geouwehoer weer opnieuw. Ben komt er plotseling achter dat de puts, die voor Tjabe bestemd was, nog in de hut staat en zorgt er meteen voor dat er een flinke laag in komt te staan. Dat is toch een stuk makkelijker dan elke keer naar boven. Maar als bijna iedereen een keer zijn voorbeeld heeft gevolgd, begint die wel aardig vol te raken.

Pieter kreunt, "ik moet zo vreselijk plassen, ik hou het niet meer."

"Nou, als je dat dan gewoon eens ging doen", suggereert iemand.

"Ja, maar ik heb zo'n vreselijk stijve dat ik het nooit in die emmer kan doen en ik kan het echt niet meer ophouden tot ik aan dek ben", antwoordt Pieter maar hij staat toch maar op. Je raadt het al, hoe hij het ook probeert, staande, of op zijn knieën ervoor, hij kan gewoon niet in die emmer mikken.

En dan gaat er iets mis, als John zegt, "daar weet ik wel een trucje op. Je moet gewoon op die emmer gaan zitten en dan pis je met kleine beetjes tegen je buik aan, dan loopt het er vanzelf in. Dat heb ik laatst ook gedaan op de wc van een tankstation, toen Ben ....."

Verder komt hij niet, want Ben roept, "hé zeg, hou mij er buiten!", bang als hij is dat John zal verraden dat hij daar zo vreselijk in zijn broek heeft gepist, en hij schiet recht overeind. Alleen is hij even vergeten dat hij helemaal niet rechtop kan gaan zitten en hij stoot zijn kop keihard tegen de rug van Tjabe, of welk onderdeel van Tjabe er dan ook op dat moment toevallig onder ligt.

Tjabe slaakt een ijselijke kreet en roept, "hé kijk een beetje uit zeg!"

Van schrik kan die zijn plas niet meer ophouden en hij moest toevallig (nou ja, toevallig) ook nogal nodig.

"Heb je nou je zin, nou pis ik toch nog in bed!"

Hij zou het, met een beetje moeite, heus wel kunnen stoppen, maar hij krijgt gelijk het beeld voor ogen van Ben, die nu eindelijk eens een keer nat zou worden als het door het canvas heen druipt en dat wil hij wel eens zien, Ben met een natte onderbroek. Hij laat dus gewoon alles lopen en doet zelfs extra zijn best om het er tot de laatste druppel uit te persen.

"Nou, maak je niet druk", zegt John, "ik wilde alleen maar zeggen dat ik dat laatst ook had gedaan op de wc van een tankstation toen Ben en ik op reis waren met de discussieclub. Daar is toch zeker geen bezwaar tegen?" Inwendig begint John te grinniken. Hij heeft natuurlijk wel door waar Ben bang voor is. Misschien is dat nog een extra aansporing voor Ben om voortaan niet meer zo loslippig te zijn.

Intussen geeft Pieter gehoor aan de raad van John, laat zijn onafscheidelijke pyjamabroek zakken, en probeert op de emmer te gaan zitten. Alleen, dat kontje van hem is zo smal dat het erin zou zakken en dan zou hij zeker natte billen krijgen. In een reflex, want wat zouden die natte billen nu nog uitmaken als hij toch tegen zichzelf aan ging piesen, blijft hij boven die emmer hangen en staat op het punt om zich te ontspannen als hij kramp in zijn been krijgt. Daardoor verliest hij zijn evenwicht en plonst met zijn billen in die emmer. Niet zachtjes dus, maar met zijn volle gewicht. Nou, het spuit aan alle kanten uit die emmer. Er gaat een geweldige golf tussen zijn benen door omhoog. Die ketst in het midden af op zijn kin, maar loopt verder via zijn schouders over zijn rug weer naar beneden, waar hij de stroom ontmoet die aan de achterkant uit de emmer omhoog is gekomen. Pieters volgende reflex is ook al niet zo gelukkig. Hij springt op en trekt zijn broek met een ruk omhoog, die nu dus in één klap veel natter is dan hij ooit zou zijn geworden als hij het gewoon in zijn broek had gedaan. Die hele vloedgolf loopt er aan alle kanten uit, terwijl hij met een grote sprong weer naast Johan in bed terecht komt. Die is dus meteen ook niet echt droog meer.

Inmiddels begint de nattigheid van Tjabe door het canvas heen te lopen. Dat duurt natuurlijk even. Ben voelt plotseling een straaltje op zijn buik en op zijn onderbroek lopen.

"Hé, hou op", roept hij, "je pist in bed."

"Je bedoelt", antwoordt Tjabe, "dat ik even geleden in bed gepist heb, doordat jij me half bewusteloos hebt geslagen met die harde kop van je. Er valt echt niets meer aan te stoppen."

"Jezus, gebeurt op de laatste nacht toch nog waar ik de hele week bang voor ben geweest. Je wordt bedankt!."

"Van hetzelfde."

"Dat laat ik er niet bij zitten" dreigt Ben, die het kennelijk allemaal niet meer zo duidelijk ziet zitten, want hij haalt zijn stijve uit zijn onderbroek, doet die onder zijn ballen door en begint recht naar boven te pissen, tegen Tjabe z'n hangmat aan. Die voelt wat er gebeurt en draait zich snel op z'n buik, zodat hij Ben zijn harde straal precies tegen zijn stijve pikkie aan voelt komen. Heerlijk, alleen jammer dat het canvas ertussen zit.

John heeft direct in de gaten wat er gebeurt en springt op. Nu kan hij zich echt niet meer inhouden, al is iedereen erbij. Hij grijpt Ben z'n lul beet en mikt voor Ben, die zijn dikke ding meteen loslaat, tegen het canvas boven hem. In grote stralen druipt, of eigenlijk beter spuit, het natuurlijk weer terug op Ben zelf, want er zit, als gebruikelijk, een gigantische kracht achter. Ben heeft eigenlijk meteen al spijt van wat hij is begonnen maar als John het van hem over neemt vindt hij het toch wel weer leuk. Natuurlijk loopt het ook over John z'n handen, alsof de tuinslang erop staat. Nou ja, die geniet. En dat de anderen kunnen zien wat er gebeurt, daar wordt het eigenlijk alleen nog maar leuker van.

John is helemaal door het dolle heen en als de laatste straal over zijn handen loopt begint hij Ben gewoon af te trekken. Nou ja, ze zijn inmiddels allemaal zo geil als boter dus het maakt niets meer uit. Binnen een minuut komt Ben klaar zoals hem nog nooit is gebeurd. Hij schiet zijn dikke witte klodders tegen het canvas boven hem, die druipen vervolgens weer op zijn buik en natuurlijk op de hand van John. Tjabe ligt inmiddels over de rand mee te kijken wat er gebeurt en die ligt intussen met zijn stijve tegen het canvas te rijden en houdt daar plotseling na een paar diepe zuchten mee op.

Het bed van Ben begint inmiddels ook door te lekken en er loopt een straaltje op de onderbroek van Marnix.

"Hé, Bennie", roept die "je weet natuurlijk wel dat ik van een nat plekje in mijn onderbroek houd maar jij maakt het nu wel erg bont. Het lijkt wel of je in mijn broek pist. Ook wel lekker hoor", voegt hij er voor alle zekerheid aan toe. Marnix heeft inmiddels de ballen van John, nog in zijn onderbroek, in zijn ene hand genomen en strijkt met de wijsvinger van zijn andere hand op en neer over John zijn lekkere dunne keiharde stijve, die ook nog keurig in zijn onderbroek zit. Hij voelt vervolgens met het topje van zijn vinger aan Johns eikel.

"Hé Johnny, wat voel ik, houd jij tegenwoordig ook van een lekkere natte plek in je onderbroek?, zegt hij, " je hebt jezelf ook een beetje nat gepist."

"Ik heb mezelf helemaal niet nat gepist, hoe kom je daar nou bij", zegt John. "Nou, voel zelf maar even, bij het puntje van je eikel. Als dat droog is, lig ik hier niet in Ben z'n pis te zwemmen!"

John laat Ben z'n glibberige lul, die nu weer langzaam slap begint te worden, los. Jammer, het liefst had hij hem voorlopig in zijn handen gehouden maar dat gaat natuurlijk niet. Dan zou het te erg opvallen. Voor alle zekerheid voelt hij toch zelf ook maar even, door zijn onderbroek heen, aan zijn eikel en ja hoor, daar zit een behoorlijk grote natte plek. Niet alleen nat maar ook glibberig en toch is hij, voor zover hij weet, niet klaargekomen alhoewel het geil inmiddels zowat uit z'n oren spuit. Hij gaat terug naar zijn bed en ligt gelijk in een plas. "Hé, Pieter", roept hij, "is het alleen gemengd uit de emmer waar ik nu in ga liggen, of is dat van jou er inmiddels ook bij?"

"Is het doorgelekt? " vraagt Pieter verschrikt, "van dat kleine beetje dat in mijn broek is gekomen?" Waarop er een bulderende gelach opstijgt.

"Klein beetje", zegt Johan, "man ik ben ook doorweekt, je bent met een half zwembad in je broek in bed gesprongen."

"Nou, in ieder geval heb ik nog niks gedaan", zegt Pieter, "maar ik weet niet hoe lang dat zo blijft, want ik barst nog steeds bijna, maar ik heb ook nog steeds een stijve."

"Nou", zegt Ben, "die zal dan voorlopig ook nog wel niet overgaan, als jullie zo tegen elkaar aan blijven rijden, als jullie al een hele tijd liggen te doen. Ik wed dat Johan net zo'n stijve heeft als jij"

"Dat zou wel eens kunnen kloppen", is het antwoord. Nu de rest blijkbaar toch door heeft wat ze doen, kan het hen ook niets meer schelen. Ze schuiven gauw hun stijve, als gebruikelijk, door hun gulpen bij de ander naar binnen en gaan nu op volle kracht verder. Ze beginnen zelfs hevig te tongen. De rest kijkt en hoort ademloos toe. Dat is nog eens echte seks. Een beetje jaloers zijn ze allemaal eigenlijk wel, zoiets hebben ze zelf nog nooit gedaan. Maar ja, voor tweelingen ligt dat blijkbaar anders. Nog geen minuut later worden alle geluiden en bewegingen die de tweeling maakt nog heviger en even nadat ze overduidelijk klaarkomen, wordt het langzaam stiller.

John heeft intussen zijn onderbroek ook van binnen geïnspecteerd en vastgesteld dat er een hele hoop glibberig spul uit zijn lul is gekomen. Hetzelfde als bij Ray en de tweeling het geval is en waar hij altijd een beetje jaloers op is geweest. Alleen bij hem is dat nu voor de eerste keer gebeurd. Niet slecht voor een beginnetje' denkt hij want inmiddels is zijn hele buik glibberig. Hij doet zijn onderbroek uit om beter bij zijn stijve te kunnen komen. Zijn voorhuid is inmiddels vanzelf helemaal teruggeschoven. Hij drukt zijn stijve tegen zijn buik en schuift de punt heen en weer door het glibberige slijm. Hij voelt dat er meteen nog meer uit begint te lopen. Stromen' kan je wel zeggen. Elke keer als zijn eikel het dunne streepje donshaar bij zijn navel passeert komt er weer een golfje uit. Plotseling krijgt hij het gevoel alsof hij moet plassen, of klaarkomen, dat is niet duidelijk. Omdat het toch al een natte bende is gaat hij gewoon door. Er komt eerst een zacht straaltje uit zijn lul. Wat eruit komt is nog steeds glibberig maar nu iets dunner. Er zal dus wel pis bij zitten. En dan komt hij klaar, zoals hij nog nooit heeft meegemaakt. Een straal zaad, slijm en pis schiet over zijn schouder, tegen de wand aan. De volgende treft zijn kin. Dan één over zijn andere schouder en nog een paar op zijn borst. En vervolgens begint hij gewoon te pissen, helemaal over zichzelf heen.

Hans, die in het bed onder John ligt, voelt inmiddels ook een straaltje op zijn buik lopen. Het loopt precies in zijn navel. Hij schuift een stukje naar boven, zodat het op zijn onderbroek terecht komt, precies op zijn stijve. Het nat trekt heel snel door z'n hele onderbroek heen, want het straaltje begint heel snel een straal te worden. Hij haalt zijn lul en z'n ballen door de gulp heen naar buiten. Jammer dat Timmie er niet bij is, en hij begint een beetje met zijn stijve lul te spelen. Die gulp zit lekker strak om zijn lul en zijn ballen, net of Timmie zijn handen eromheen heeft.

Twee bedden hoger kreunt Pieter inmiddels, "oh, nou hou ik het echt niet meer en ik heb nog steeds zo'n vreselijk stijve, het gaat nog steeds niet in die emmer."

"Maak je maar geen zorgen", antwoordt Johan, "we zijn toch al nat, net zoals de rest, dus dat kan er ook nog wel bij. En trouwens, ik kan het ook niet langer meer ophouden"

Dus doen ze weer eens iets tegelijkertijd: ze pissen keihard in elkaars broek. Doordat het canvas inmiddels al helemaal doorweekt is loopt het meteen in een dikke straal naar beneden, op John. En daarna nog een etage lager, op Hans, die ook meteen merkt dat harder gaat.

"Doen jullie het nu in elkaars broek?", vraagt Hans, die zich inmiddels op volle kracht ligt af te trekken.

"Nou en of', antwoorden Johan en Pieter in koor.

"Net zoals ik zo vaak met Timmie doe", zegt Hans en bij die gedachte alleen al komt hij ogenblikkelijk klaar. Een paar stralen landen op zijn borst, ter hoogte van zijn tepeltjes en de rest druipt op zijn buik. Normaal komt hij eigenlijk nooit verder dan zijn navel, maar hij is nu zo opgewonden als hij nog nooit is geweest.

"Zo", zegt Marnix, die zich nu ook als een gek ligt af te trekken maar wat niet zo goed wil lukken doordat hij een beetje veel heeft gedronken, "dat hoor ik nou toevallig eens. Dat lijkt me wel erg spannend, mag ik dan ook eens meedoen"? En hij haalt zich dat leuke broertje van Hans voor de geest. Als hij bij Hans is krijgt hij altijd meteen een stijve als hij Timmie ziet. Het beeld van Timmie, dat hem nu duidelijk voor ogen staat, helpt nu trouwens ook goed. Hij voelt meteen dat hij klaar gaat komen en een paar tellen later voelt hij zijn zaad over zijn hand op zijn buik lopen. Het is niet zo veel deze keer. Normaal is het wel een beetje meer, maar ja, dat bier dat speelt hem toch parten. Ook op een andere manier trouwens, want hij voelt dat hij wel weer heel nodig moet. Misschien komt het daar wel door dat hij niet zo gemakkelijk klaarkwam als anders, denkt hij, om zichzelf gerust te stellen. En meteen raakt zijn straal keihard het canvas van Ben z'n bed.

"Hè, lekker", zegt Ben, "daar had ik net een beetje jeuk. Kan je nog even doorgaan, dat helpt er goed tegen."

Er komen twee stralen terug naar beneden. Eentje door het canvas heen, van Ben met een beetje van Tjabe erdoor en een van hemzelf, die spetterend terugkaatst van het bed van Ben.

Even later begint het ook op Ray te druppelen. Heerlijk, hij lag er al op te wachten. Die heeft zijn onderbroek een kwartiertje terug aan de voorkant al zo hoog mogelijk opgetrokken. Alleen op die manier past die vreselijk lange stijve lul van hem er, recht tegen zijn buik aan, in. Aan de ene kant trekt dat zo lekker tussen zijn billen en aan de andere kant kan hij dan zijn onderbroek, die tamelijk wijd zit, helemaal om zijn eikel vouwen. Zijn ene hand heeft hij stevig om zijn eikel heen. Met de andere hand masseert hij die lange dunne lul van hem en duwt zo het rijkelijk vloeiende voorvocht naar buiten. Dat glibbert zo lekker. Als de straal die op zijn onderbroek loopt hem helemaal heeft doorweekt houdt ook Ray het niet meer en komt lekker in z'n onderbroek klaar. Als hij een beetje uitgehijgd is doet hij zijn onderbroek naar beneden en wrijft die glibberige plek van zijn zaad over z'n ballen.

Hij heeft laatst ontdekt dat dat een erg lekker gevoel is. Thuis kwam hij, tot voor kort, altijd rechtstreeks in zijn zakdoek klaar om zich vlekken in zijn laken en zijn pyjama en daarmee het commentaar van zijn moeder te besparen. En toen heeft hij een keer die doorweekte zakdoek om zijn ballen gevouwen. Hij is toen bijna meteen nog een keer klaargekomen, zo lekker was dat. Wel in zijn pyjamabroek natuurlijk. Hij is toen zo in slaap gevallen. De volgende ochtend toen hij wakker werd omdat hij zo nodig naar de wc moest keek hij eerst even naar zijn broek. Ja hoor, de voorkant helemaal onder de vlekken. Vervolgens stak hij zijn hand in zijn broek en pakte de zakdoek die nog om zijn ballen zat, helemaal vastgekleefd door het opgedroogde zaad. Terwijl hij zich herinnerde wat er de avond tevoren was gebeurd trok hij die zakdoek los. Nou, dat was ook een erg lekker gevoel, waardoor hij meteen weer klaar kwam. Dat gaat ook zo gemakkelijk bij hem. Die pyjama heeft hij toen meteen maar stiekem bij de was gegooid, die al in de machine zat. Het leek hem makkelijker aan z'n moeder uit te leggen dat hij de pyjama, die hij nog maar één nacht had gedragen, in de was had gegooid dan waar die gemene vlekken in z'n broek vandaan kwamen.

Terwijl hij zijn ballen op die manier ligt te bewerken loopt het nat van Tjabe, Ben en Marnix op zijn blote buik en realiseert hij zich dat hij zelf ook wel een plasje zou kunnen doen. Nou, dat doet hij dan ook. Hij mikt op Marnix zijn bed, tegen de zijwand en de achterwand. Als hij zich zelf vol in zijn gezicht treft schrikt hij daar wel een beetje van en mikt gauw naar de andere zijkant, het gangpad in, waar het toch ook al nat is.

Op dat moment gaat de deur van de hut open en stapt Peter naar binnen. Het is in één klap stil. Niemand durft meer iets te zeggen ze liggen allemaal stokstijf en doen net of ze slapen. Peter doet trouwens ook net of hij niet merkt dat hij met zijn benen door de forse straal loopt die Ray het gangpad in stuurt, want die kan niet zo snel meer stoppen.

"Jezus Christus, wat een lucht", roept Peter en doet alsof hij erg gechoqueerd is, "er is er na zo'n afscheidsfeestje bijna altijd wel eentje die in bed pist. Maar iemand die weet dat hij dat gevaar loopt gaat dan voor alle zekerheid wel altijd in de onderste kooi liggen. Maar deze hebben vast en zeker allemaal in bed gezeken en niet zo zuinig ook. Het lijkt hier wel een zwembad. En ze vinden het nog lekker ook, want ik weet niet welke lucht er nu sterker is, pis of sperma."

Hij loopt soppend door het nat naar de andere kant van de hut, waar tussen de hoofdeinden in, de bijna volle emmer staat. Nou ja, dat wat in de broek van Pieter terecht is gekomen is er natuurlijk uit. Peter doet zijn short naar beneden en begint met zijn half stijve lul in de emmer te pissen. Uit zijn ooghoeken kan hij wel zien dat alle `slapende' jongens hun hoofd zo draaien dat ze tussen hun oogharen door precies kunnen volgen wat er gebeurt maar niemand durft iets te zeggen. Peter krijgt ineens veel meer moeite om in de puts te mikken maar het lukt hem toch nog om hem tot de rand toe vol te krijgen. Hij laat z'n lul los, die meteen omhoog springt en daardoor ketst het laatste straaltje tegen de wand. De spetters zitten wel in het haar van Ray en Hans, maar dat vinden ze niet echt erg. Peters lul is inmiddels helemaal stijf geworden en die staat nu een beetje schuin omhoog. Tot ieders verbazing pakt hij hem in zijn vuist en begint zich af te trekken. Na nauwelijks een minuut spuit hij zijn dikke stralen zaad tegen de wand aan. Het laatste restje landt in de volle puts. Hij trekt zijn short weer op en zegt "zo, morgen moeten jullie toch aan de schoonmaak dus dat kan er dan ook nog wel bij. Maar laat ik niet zien dat er ook maar een druppel in de rest van de boot wordt gemorst. Die laat ik jullie persoonlijk oplikken."

Dan draait hij zich om, laat zijn slippers in de hut bij de deur staan en gaat op blote voeten terug naar het dek.

Even blijft het stil. Dan zegt er iemand, "denk je dat hij boos was"?

"Nee, geil", zegt iemand anders.

"Laten we maar gaan slapen, we hebben morgenochtend nog een hoop te doen", klinkt het.

"Welterusten."

"Als er nog iemand moet vannacht, doe het dan maar gewoon in bed", zegt nog iemand.

"Ja, wat dacht je dan, de puts is vol en als we de hut uit gaan is de hele boot nat en je weet wat hij heeft gezegd en daar heb ik nou net geen zin in", kwam er nog een vaag antwoord.

"Welterusten."

Next: Chapter 20


Rate this story

Liked this story?

Nifty is entirely volunteer-run and relies on people like you to keep the site running. Please support the Nifty Archive and keep this content available to all!

Donate to The Nifty Archive
Nifty

© 1992, 2024 Nifty Archive. All rights reserved

The Archive

About NiftyLinks❤️Donate