Vochtig Tot Nat

By nat vochtig

Published on Aug 31, 2020

Gay

Zoveel leuke, geile verhalen, (voorr elk wat wils). Dat moet zeker blijven. Kijk op https://donate.nifty.org/donate.html om te zien hoe je daaraan mee kunt werken.

VOCHTIG TOT NAT 44

GROOT BED - VOOR HET SLAPEN GAAN

Tommie blijft lui achterover liggen, terwijl John en Tjabe nu beginnen te zoenen. Omdat ze allebei aan een kant van Tommie liggen hangen ze over Tommie heen, die aan de ene kant de stijve van John in zijn zij voelt priemen en aan de andere kant die van Tjabe. Die bedenkt zich geen moment en neemt er in elke hand één. De jongens kronkelen zo van het zoenen dat Tommie er alleen zijn hand maar omheen hoeft te houden. Hij voelt die lekkere lullen door zijn handen op en neer gaan. De hand met John zijn lul erin is binnen de kortste keren kleddernat van het voorvocht. De hand met Tjabes lul erin blijft eerst een poosje droog maar wordt een beetje vochtig als Tommie een paar keer wat extra druk op de onderkant van Tjabes stijve zet. Dan laat hij die twee even los, wrijft zijn natte hand even over de vochtige en pakt ze dan weer beet. Nu glibbert Tjabes stijve ook, net zo makkelijk als die van John, door Tommies hand. En daardoor begint ook Tjabe nu meer voorvocht te produceren, waardoor het zo glibberig blijft aanvoelen.

Dan voelt Tommie hoe de stijve piemels nog een beetje stijver worden. Hij voert de druk van zijn beide handen nog wat op en ontploffen de lullen van John en Tjabe tegelijkertijd. Tommie voelt een paar stralen zaad in zijn hals terecht komen. Het wordt zelfs nat achter zijn oren. Het ging met zo'n kracht dat, als de hoofden van John en Tjabe niet in de weg hadden gezeten, het zaad van die twee zeker tegen de muur achter het bed had gezeten. Het hele gebied tussen Tommies hals en zijn buik is al heel snel met zaad bedekt. Hij voelt zelfs druppels op zijn borst vallen die eerst door de lichamen van John en Tjabe zijn opgevangen. Tommie probeert zich in de tongzoen van de twee te mengen maar dat lukt niet. Hij komt met zijn tong niet bij de monden van John en Tjabe.

Als die merken wat Tommie probeert stoppen ze met zoenen. Ze gaan allebei voor de helft op Tommie liggen en beginnen nu om de beurt met Tommie te tongen. Dat tongen gaat wel goed maar voor de helft op Tommie blijven liggen is lastiger; ze glijden er door het overvloedige zaad steeds weer af.

Dan stoppen ze met zoenen en gaan even rechtovereind zitten. Vol verbazing bekijken ze elkaar. Ze glimmen alle drie van het zaad. Tjabe wil de handdoek die John altijd onder zijn kussen heeft tevoorschijn halen.

`Ik denk dat we maar gauw even moeten dweilen, anders is straks je nieuwe matras naar de kloten."

"Hoeft niet. Daar kan het niet op komen, daar is wel voor gezorgd. Mijn moeder heeft overal rekening mee gehouden We kunnen zo gaan slapen".

John knipt het laatste lampje uit en ze blijven lekker tegen elkaar aan liggen.

"Waar zit de schakelaar van dat lampje", vraagt Tommie, "ik wil niet nog een keer die paniek meemaken van een poos geleden toen ik moest plassen en de schakelaar niet kon vinden. Straks plas ik nog in bed in plaats van Tjabe."

"Dan maak je mij maar even wakker als je moet", vraagt Tjabe, "ik hoef het ook niet zo nodig in bed te doen hier."

John doet het licht weer aan en laat zien waar de schakelaar zit. Tommie doet het licht weer uit en ze vallen heel snel, lekker tegen elkaar aan, in slaap.

Een paar uur later wordt Tommie inderdaad wakker omdat hij moet plassen. Hij doet het lampje aan en wringt zich met enige moeite tussen John en Tjabe uit. Hij staat op en gaat naar de wasbak. Hij heeft geen echt stijve maar een beetje ertussenin. Als hij gauw begint en niet te veel nadenkt over wat hij waar aan het doen is, lukt het hem wel om alles in de wasbak te krijgen. Maar dan staat Tjabe ook op. Hij is wel wakker geworden maar nog behoorlijk slaapdronken. Hij maakt van de gelegenheid gebruik om ook maar even te gaan plassen. Hij loopt naar de wasbak en gaat naast Tommie staan. Dan merkt hij eigenlijk pas dat hij een stijve heeft en dus nooit in de wasbak kan mikken. Door de aanblik van Tjabe, die hij twee keer kan zien, één keer echt en één keer in de spiegel, komt Tommies lul ook met een ruk omhoog en kan hij niet verder plassen.

"Nou bedankt, kan ik alsnog op de grond gaan liggen om in het urinaal te plassen."

"Het hoeft niet speciaal op de grond, je kunt ook naast John op bed gaan liggen. Er is plaats genoeg en het ligt een stuk zachter."

Dat doet Tommie dan maar. Gelukkig heeft John het urinaal in zicht laten staan, zodat hij niet lang hoeft te zoeken. Hij gaat liggen, schuift het om zijn stijve en raakt zo ook nog het laatste beetje kwijt. Tjabe is inmiddels naast hem komen liggen. Hij neemt het urinaal van Tommie over en schuift zijn stijve erin. Hij maakt er een aardig laagje in. Dan staat hij op en gooit het ding leeg in de wasbak. Hij laat de kraan wel even doorlopen, anders gaat het misschien stinken in de loop van de nacht. Dan kruipt hij weer in bed, tegen Tommie aan. Tommie bekijkt Tjabe nog eens goed. Door het licht dat over hem heen strijkt is wel heel duidelijk te zien dat Tjabe vol met opgedroogd zaad zit en dat zijn bosje lulhaar helemaal tegen zijn buik aan geplakt zit. Het is helemaal hard geworden Tommie moet er even aan zitten. Tjabe ziet dat Tommie nog erger onder het opgedroogde zaad zit dan hijzelf. Dan knipt Tommie het licht weer uit. Ze proberen weer te gaan slapen maar dat lukt niet meteen. Ze liggen in het donker en denken in feite alleen nog maar aan de stijve lul van de ander. Tommie steekt zijn hand uit naar Tjabes buik en begint met zijn vingers het bosje haar op Tjabes buik een beetje kneden, zodat het weer min of meer gewoon zacht haar wordt, als is het dan wel met harde stukjes erin. Dan pakt hij Tjabe zijn stijve beet en begint daar zachtjes over te strelen, van zijn buik naar zijn voorhuid en weer terug. Na een poosje gaat hij verder met Tjabes voorhuid. Daar is Tommie gek op, zo'n lekker velletje. Hij wurmt er even aan met zijn wijsvinger om erin te komen. Dat gaat best gemakkelijk. Het lijkt wel of niet alleen Tjabes lul een stukje is gegroeid maar dat ook zijn voorhuid een stuk wijder is geworden. Hij heeft dat een paar weken geleden, toen hij bij Tjabe sliep, ook een keer gedaan. Dat zoiets zo snel kan gaan. Bij de gedachte daaraan veert zijn eigen stijve alweer een stukje verder op. Toen ging dat niet zo makkelijk en was hij een hele tijd bezig om erin te komen, terwijl Tjabe sliep. Maar toen het eenmaal was gelukt ging hij met zijn vingertop een hele tijd over Tjabes eikeltje, speciaal over zijn plasgaatje. En toen begon Tjabe ineens te plassen, terwijl hij sliep. Het spoot naar alle kanten, tussen zijn vinger en Tjabes voorhuid door. En hij sliep gewoon door. Toen had hij zijn vinger teruggetrokken en Tjabe over zijn hand heen laten plassen.

Stel je voor' denkt Tommie even dat zoiets nu ook gebeurt. Dat zou niet best zijn. Maar Tjabe is nu wakker en bovendien heeft hij net geplast'.

Na een poosje voelt hij dat het daar, in Tjabes voorhuid, een beetje vochtig en glibberig wordt. Dat spoort hem aan om er nog intensiever mee door te gaan. Tjabe pakt Tommies stijve ook beet en streelt die heel zachtjes.

vochtignat@gmail.com

Next: Chapter 45


Rate this story

Liked this story?

Nifty is entirely volunteer-run and relies on people like you to keep the site running. Please support the Nifty Archive and keep this content available to all!

Donate to The Nifty Archive
Nifty

© 1992, 2024 Nifty Archive. All rights reserved

The Archive

About NiftyLinks❤️Donate