Vochtig Tot Nat

By nat vochtig

Published on Sep 2, 2020

Gay

Zoveel leuke, geile verhalen, (voorr elk wat wils). Dat moet zeker blijven. Kijk op https://donate.nifty.org/donate.html om te zien hoe je daaraan mee kunt werken.

VOCHTIG TOT NAT 46

GROOT BED - TJABE VERTELT OVER HAMMED

Maar na vijf minuten stapte Hammed bij mij in bed. Het was niet erg donker dus ik kon precies zien wat er gebeurde. De anderen trouwens ook. Ik zag dat hij onderweg zijn onderbroek uittrok. Zijn stijve lul stak goed af tegen de witte muren, dus ik kon wel zo ongeveer bedenken wat er zou gaan gebeuren. Hij schoof achter me in bed. Ik voelde zijn stijve tegen mijn billen priemen. Hij sloeg zijn armen om me heen en hij voelde over mijn borst en de voorkant van mijn onderbroek. Hij stak een hand tussen mijn benen om goed aan mijn ballen te kunnen voelen.

`Je hebt echt zulke grote ballen. Ik dacht het al in je zwembroek te zien vandaag. Ik denk dat je de grootste ballen ter wereld hebt'.

Toen trok hij mijn onderbroek aan de achterkant naar beneden en hij stopte zijn stijve tussen mijn billen. Ik voelde dat hij naar mijn poepgaatje zocht met zijn eikel. Maar daar had ik echt geen zin in. Gelukkig had mijn vader me er op voorbereid, dat alle Marokkaanse jongens en mannen dat willen proberen. Dus ik zei dat ik daar niet van gediend was. Dat hij verder alles mocht doen wat hij niet kon laten maar dat ik niet geneukt wilde worden en dat ik ook niet wilde neuken. Er kwam een onderdrukt gegiechel uit de andere bedden.

`Hebben we het niet gezegd. Net als zijn vader'."

"Net als je vader?"

"Ja, net als mijn vader. Als mijn vader daar is kruipen ze altijd om beurten bij hem in bed. Maar dat vertel ik je nog wel een keer.

Nou, gelukkig ging hij niet verder aan mijn achterkant. Hij kroop over me heen en ging tegenover me liggen, onze stijve lullen tegen elkaar aan. Zijn stijve was ongeveer zo lang als de mijne en over de hele lengte net zo dik als de mijne aan de basis. Hij had een grote bos zwart haar boven zijn lul en er liep een streepje zwart dons tot aan zijn navel. Zijn lulhaar was heel dik, het leek wel ijzerdraad.

`Je bent niet besneden, net als je vader'.

`Ja bij ons wordt er niemand besneden tenzij het medisch noodzakelijk is. Dus bijna alle jongens en mannen hebben gewoon hun voorhuid'.

`Is dat lekker'

`Ik zou hem niet graag willen missen'.

`Mag ik eens proberen hoe het voelt'.

`Hoe wil je dat doen'.

`Nou zo'.

Hij pakte mijn lul beet en schoof heel voorzichtig mijn voorhuid een paar keer heen en weer om te proberen hoe dat ging. Toen hij door had hoe het werkte zette hij het puntje van zijn eikel tegen het puntje van mijn eikel aan en toen schoof hij mijn voorhuid weer terug. Tot mijn eigen verbazing verdween zijn eikel er bijna helemaal in. Ik wist niet dat er zoveel ruimte over was. Het ging niet heel erg makkelijk want zijn eikel is wel een stukje dikker dan de mijne en de opening in mijn voorhuid was er natuurlijk niet aan gewend om meer dan mijn eigen eikeltje door te laten. Het voelde heel strak aan maar het ging wel. En na eventjes was ik er al aan gewend."

Dan voelt Tjabe ineens een hoofd op zijn buik en verdwijnt zijn stijve in een mond. Even denkt hij dat het Tommie is die hem begint te pijpen.

"Ik weet niet of ik nog een extra eikel in mijn voorhuid zou kunnen krijgen."

Het is dus niet Tommie. Dan moet het John zijn. En dat klopt want Tjabe voelt nu een arm over zijn buik heen gaan in de richting van Tommies stijve.

"Je bent wakker geworden", zegt Tjabe.

"Ja, van jullie geklets. Maar ga rustig door, ik amuseer me wel met wat anders hoor."

John pakt Tommies stijve heel losjes vast en beweegt zijn hand af en toe een klein beetje. Hij weet dat Tommie dat lekker vindt.

"Het was wel een beetje raar gevoel hoor, een extra eikel in je voorhuid, maar wel lekker. Omdat ik het klaarkomen zo lang mogelijk wilde uitstellen pakte ik het hele pakketje eikels over van Hammed, zo kon ik meer bewegen en druk uitoefenen op zijn eikel en de mijne zoveel mogelijk met rust laten. Na even had ik door hoe ik kon voorkomen dat het puntje van zijn eikel steeds de mijne raakte want ik was bang dat ik anders toch heel snel klaar zou komen. Mijn vrije hand vouwde ik om Hammeds ballen."

"Heeft hij grote ballen."

"Gewoon, net zoiets als John. Maar er zit wel een beetje haar op. Dat is wel lekker om te voelen maar niet zo lekker als je ze gaat likken. Met mijn wijsvinger kietelde ik hem onder zijn zak. Dat vond hij blijkbaar wel erg lekker want als ik dat deed begon hij een beetje te kronkelen en te zuchten. Toen viel het mij op dat het ineens een stuk lichter was geworden in de kamer. Die andere twee hadden het grote licht aan gedaan en ze zaten op hun knieën naast het bed, allebei aan een kant, zodat ze van dichtbij goed konden zien wat er gebeurde. Ze gaven blijkbaar commentaar want ze hielden geen ogenblik hun mond. Alleen kon ik het niet verstaan want ze spraken Marokkaans. Zo gingen we een hele tijd door. Ik denk dat die jongens niet zo makkelijk klaarkomen doordat hun eikel niet meer zo lekker zacht is als bij ons. Die wrijft natuurlijk de hele dag door tegen hun onderbroek aan. Ze zien er een beetje droog uit, net of er een laagje eelt op zit."

"Ik heb nog nooit een echt besneden lul gezien."

"Ik eerst ook niet maar nu wel, tientallen."

"Zo, je hebt goed je best gedaan in Marokko."

"Nou en of."

"Sommige besneden piemels zien er best wel mooi uit maar de meeste niet. Dan zie je duidelijk de rand zitten waar de voorhuid heeft gezeten, die is anders van kleur dan de rest."

"Zelfs na jaren nog?"

"Ja, de meeste jongens worden er besneden als ze vier of vijf zijn en de jongens die ik heb gezien waren tussen de tien en de zestien. Dus dat was al een hele tijd geleden. Mijn vader zegt dat dat bij grote Hammed ook zo is, dus blijkbaar blijft dat altijd zo. Ik ging met mijn vinger langzaam een beetje verder tissen Hammeds billen. Dat vond hij echt wel lekker want hij reageerde er direct op. Alleen toen ik hem een beetje te ver ging in de richting van zijn poepgaatje zei hij `ho daar niet'.

`Waarom probeerde je dat dan wel bij mij en niet eens met je vinger'.

`Dat is wat anders ik ben een man'.

`Je bent vijftien, ik zestien dus als er iemand een man is dan ben ik het wel'.

`Nee ik ben een man omdat ik besneden ben.

`Jij bent niet besneden en dus een jongen'.

`Dus ik blijf tot mijn tachtigste een jongen'.

`Nee maar ik weet ook niet hoe dat zit. Hier wordt je een man zodra je besneden bent'.

`Dus als je vier of vijf bent'.

`Ja, zo noemen wij dat nu eenmaal maar je hebt wel gelijk dat het eigenlijk niet klopt'.

In de tussentijd was ik gewoon doorgegaan met Hammed. Het moest nu wel zo ongeveer gebeuren bij Hammed want ik voelde dat het bij mij niet lang meer kon duren voor ik klaar zou komen maar dat wilde ik nog niet. Toen hield hij plotseling zijn adem in en ik voelde dat mijn voorhuid nog een beetje strakker om zijn eikel ging zitten en toen kwam hij klaar. Hij spoot zijn hele lading in vier of vijf keer in mijn voorhuid. Dat was wel een heel geil gevoel. Het liep er helaas meteen ook weer uit want veel ruimte was er niet over op die plek. Het droop langs Hammeds lul, die heel gauw weer minder stijf begon te worden, en op het bed. Ik pakte zijn lul beet met mijn hele hand en begon op en neer te gaan. Dat was heel glibberig en zijn lul stond meteen weer stokstijf. Ik trok behoorlijk hard door en toen kwam hij heel snel nog een keer, toen met een paar kleine straaltjes. Yous en Souf applaudisseerden.

Toen ging Hammed terug naar zijn eigen bed. Hij vergat zijn onderbroek mee te nemen. Die legde ik bij mijn kussen. Ik trok mijn onderbroek ook uit want die zat nog ergens om mijn benen en legde hem bij die van Hammed.

vochtignat@gmail.com

Next: Chapter 47


Rate this story

Liked this story?

Nifty is entirely volunteer-run and relies on people like you to keep the site running. Please support the Nifty Archive and keep this content available to all!

Donate to The Nifty Archive
Nifty

© 1992, 2024 Nifty Archive. All rights reserved

The Archive

About NiftyLinks❤️Donate