Vochtig Tot Nat

By nat vochtig

Published on Aug 9, 2020

Gay

Zoveel leuke, geile verhalen, (voorr elk wat wils). Dat moet zeker blijven. Kijk op https://donate.nifty.org/donate.html om te zien hoe je daaraan mee kunt werken.

VOCHTIG TOT NAT 22

KORTING

"Het is gelukt."

"Wat is er gelukt", vraagt Ben.

Tjabe en ik hebben met Jelmer afgesproken dat onze vrienden korting kunnen krijgen als ze die lage zwembroeken bestellen in de web shop."

"Dat mag dan wel een aardige korting zijn. Als hij tien procent geeft kosten ze altijd nog eenentachtig euro."

"Wat dacht je van vijftig procent?"

"Ik vind vijfenveertig euro nog altijd een godvergeten hoop geld voor een zwembroek. Ik ga vanmiddag maar een bij de supermarkt langs om te vragen of ze een baantje voor me hebben. Want ik vind ze wel mooi."

"Maar dan heb je ook wel echt iets bijzonders, waar je heel erg mee opvalt. Je hebt de laatste keer in het zwembad toch wel gezien dat iedereen zat te loeren naar Tjabe en mij."

"Ja, dat was wel duidelijk. Zelfs Sofie was niet uit je buurt weg te slaan en die wil anders alleen maar bij mij in de buurt zitten."

"Daar zat ik nou eigenlijk weer niet op te wachten. Maar er waren ook wel een paar jongens die belangstelling toonden."

"Da's waar. Ik denk dat ik het maar doe."

"Dan is Sofie helemaal niet meer bij je weg te krijgen hoor."

"Dat zien we dan wel weer. Misschien moeten we samen in het zwembad maar eens een beetje gaan staan tongen. Dan heeft Sofie vanzelf wel door dat we niet meer zo in haar geïnteresseerd zijn. En dat trekt dan misschien nog wel een paar leuke jongens aan."

"Dat doe jij niet."

"Jij ook niet, ben ik bang."

"We zien wel hoe het loopt."

vochtignat@gmail.com

Next: Chapter 23


Rate this story

Liked this story?

Nifty is entirely volunteer-run and relies on people like you to keep the site running. Please support the Nifty Archive and keep this content available to all!

Donate to The Nifty Archive
Nifty

© 1992, 2024 Nifty Archive. All rights reserved

The Archive

About NiftyLinks❤️Donate