Vochtig Tot Nat

By nat vochtig

Published on Aug 12, 2020

Gay

Zoveel leuke, geile verhalen, (voorr elk wat wils). Dat moet zeker blijven. Kijk op https://donate.nifty.org/donate.html om te zien hoe je daaraan mee kunt werken.

VOCHTIG TOT NAT 25

KORTING - KORTING VOOR DE TWEELINGEN

Om vijf uur zijn John en Tjabe bij het huis van de tweeling. Ze gaan gelijk naar boven. Tjabe legt de bestelde zwembroeken op het bed.

"Ze zijn echt mooi", roept de tweeling in koor.

Ze trekken meteen hun broek en hun onderbroek uit en schieten de nieuwe zwembroeken aan.

"Deze zitten perfect", zegt Tjabe, "niets meer aan doen."

"Ik wil toch nog wel even die andere maten ook passen", zegt Pieter, "die hebben jullie toch niet voor niets meegebracht?"

"Als je dat wilt."

Ze trekken allebei hun nieuwe zwembroek weer uit en trekken de S aan. Ze komen er heel makkelijk in, er zit erg veel rek in de stof. Maar de pijpen trekken een beetje op.

"Die zitten niet mooi in het kruis", zegt Tjabe, "kijk, zo moeten ze zitten", en hij trekt zijn jeans uit. John volgt.

De tweelingen zien nu ook wel het verschil. Ze trekken ze weer uit en grijpen naar de L.

"Ho", zegt John, "jammer voor jullie maar dat gaat niet meer."

"Hoezo?"

"Er hangt een druppel voorvocht aan Johan zijn lul. Dat geeft vlekken en dan kunnen ze niet meer mee terug. En als dat bij jou het geval is dan is het doorgaans bij Pieter niet ver meer weg."

"Daar kon je wel eens gelijk in hebben", zegt Pieter.

Hij knijpt even in zijn lul, waar direct een transparante draad aan hangt.

"Er is nog wel een mogelijkheid", zegt John, "die heeft Ben voor mij uitgevonden. Hebben jullie een paar plastic zakjes?"

De twee gaan samen, zonder broek aan, naar beneden om plastic zakjes te zoeken. Er is verder toch niemand thuis.

Een paar minuten later zijn ze weer boven, met plastic zakjes.

"En nu?"

"Nu doe je een zakje om je lul en je ballen en dan trek je die zwembroek aan."

Dat lukt bij allebei prima. Maar ze zijn het er wel over eens dat deze maat veel te ruim zit.

"Als je hier een stijve in krijgt, blijft hij vast niet naar beneden zitten, dan gaat hij recht vooruit staan en dan loop je echt voor paal, dan kijk je van boven af zo naar binnen."

Gauw trekken ze deze uit om de M nog even te proberen. Ze zitten er net op tijd in om hun stijve, die ze nu toch wel beginnen te krijgen, in bedwang te houden.

"Ja", zegt Tjabe, "deze zitten echt goed. Maar we hebben nog een verrassing."

Hij haalt nog twee zwembroeken van hetzelfde model tevoorschijn maar dan in het wit. Als je die andere houdt, krijg je deze er gratis bij. Mijn vader heeft vastgesteld dat hij deze waarschijnlijk toch niet verkoopt."

"Wow, geil man", zegt Pieter.

"Jammer dat we ze nu niet even kunnen proberen, die krijgen we nooit meer goed aan", zegt Johan.

"Daar weet ik wel een trucje op", zegt John.

Hij knipoogt even naar Tjabe en trekt met een ruk Johan zijn zwembroek naar beneden. Johans stijve springt tegen zijn buik aan veert weer terug in de normale stand. Tjabe doet het zelfde bij Pieter. John plukt het plastic zakje van Johans lul en houdt het even omhoog.

"Maar goed dat dit zakje eromheen zat, ander hadden er al wel vlekken in je nieuwe zwembroek gezeten", zegt John.

Tjabe doet ook weer hetzelfde bij Pieter. Dan zet John zijn lippen om Johans lul en zuigt die naar binnen. De tweelingen kijken elkaar even een beetje verward aan.

Ze zijn er wel aan gewend om dat bij elkaar te doen maar dat iemand anders het doet, dat is helemaal nieuw. Tjabe volgt John zijn voorbeeld bij Pieter. Door de kleine eikeltjes van de tweelingen gaat het pijpen heel gemakkelijk. Pas als die lullen bijna helemaal in hun monden zijn verdwenen komt er echt een beetje spanning op de lippen van John en Tjabe te staan want daar zijn die gevallen wel een stuk dikker. Niet zo dik als die van Ben. Meer zoiets als die van Hans en dus lukt het wel.

Langzaam schuiven de tweelingen een stukje naar elkaar toe, terwijl ze worden gepijpt. John en Tjabe schuiven een stukje mee; ze willen dit lekkers niet laten schieten. Als ze even later tijdens het pijpen een beetje omhoog kijken zien ze dat de tweelingen elkaar weer hevig staan te tongen. Het resultaat ervan merken John en Tjabe duidelijk in hun mond; die twee lullen worden allebei een stukje dikker.

Lang houden Johan en Pieter dit niet uit. Doordat ze elkaar aan het tongen zijn kunnen ze niet zeggen dat ze klaar gaan komen maar dat waren ze eigenlijk ook helemaal niet van plan. Dat doen ze ook al lang niet meer als ze elkaar pijpen. Dus komen ze, vrijwel op het zelfde tijdstip, klaar en lossen ze een flinke lading zaad in de monden van John en Tjabe. Die moeten meteen gaan slikken om het niet over hun kin te laten lopen. Ze wrijven allebei het laatste restje zaad uit die lekkere lullen, staan dan op, pakken de onderbroeken van Johan en Pieter en maken daar, de inmiddels bijna slap geworden piemels, mee droog.

"Nou, dat heeft toch aardig geholpen", zegt Tjabe.

"Jullie moeten nu wel snel die witte zwembroeken aan trekken", zegt Tjabe, "voor het weer te laat is."

Snel schieten de tweelingen die witte zwembroeken aan. Ook die zitten perfect.

"Ze staan wel leuk", zegt Tjabe, "maar die andere staan toch beter."

"Ik ben eigenlijk best benieuwd hoe doorzichtig ze worden als ze nat worden", zegt John.

"O, dat kunnen we snel genoeg controleren", zegt Pieter en hij slaat zijn armen stevig om John heen en begint hem te tongen. Die laat zich natuurlijk niet onbetuigd. Johan doet hetzelfde met Tjabe.

Na even maakt Pieter zich los uit zijn omhelzing met John en zegt, "ik voel al wat glibberen."

"Het kan ook van mij zijn", zegt John, "ik sta al een hele tijd door te lekken en onze lullen zitten precies tegen elkaar aan."

"Waar het vandaan komt is niet zo Interessant, als het maar nat is."

"Bij ons moet het in ieder geval van Johan komen", zegt Tjabe, "die nattigheid kan niet van mij zijn en bovendien zit Johans lul precies boven de mijne.

Ze gaan een stukje uit elkaar om het resultaat te bekijken. De plek waar Pieters lul zit is zo doorzichtig geworden dat er niets te raden overblijft. Hij voelt even aan de bobbel in John zijn zwembroek en zegt, "ik denk dat het meeste wel van jou zal komen want bij Johan zie je alleen maar zijn eikeltje in een veel kleine natte plek."

Johan en Pieter wrijven allebei even stevig over hun inmiddels al weer stijve lul heen en bij beiden verschijnt er direct een grotere natte plek in het wit. Nu zijn ook bij Johan het grootste deel van zijn lul en zijn ballen duidelijk zichtbaar geworden, door de natte stof heen. Zelfs in Tjabes zwembroek zit nu een nat plekje, maar dit zit boven zijn lul; het is dus van Johan. Tjabe wrijft er even overheen maar door de stof van zijn zwembroek schijnt zijn buik er niet door.

"Die witte zijn dus echt onverkoopbaar", zegt Tjabe, "mijn vader heeft gelijk."

"Maar wel erg geil", zeggen Johan en Pieter in koor. Die trekken we morgen aan hoor. Ik wil wel eens zien hoe de rest daarop reageert.

"Ik wil best zien hoe het wordt als ze nog natter worden, zegt Pieter, "zullen we dat in de badkamer even proberen?"

Ze lopen met z'n vieren naar de badkamer. Johan en Pieter gaan gelijk in de douche staan maar nog voor ze zich naar elkaar toe kunnen draaien komen John en Tjabe erbij.

John heeft wel door wat ze van plan waren, trekt gauw zijn zwembroek een stukje naar beneden, en steekt zijn druipende stijve door het pijpje van Johans zwembroek bij hem naar binnen.

Ook Tjabe herinnert zich nu wat de tweelingen bij elkaar deden op de boot, toen ze John zijn zwembroek aan het testen waren en doet hetzelfde als John.

John zijn stijve zit nu precies naast die van Johan. Allen die van Johan blijft recht naar beneden zitten, terwijl die van John recht omhoog wijst. Ze beginnen neukbewegingen te maken. Af en toe stoppen ze even om een heel klein stukje uit elkaar te gaan staan om het resultaat te bekijken. Al heel gauw is Johans schaamhaar ook al duidelijk door de witte stof heen te zien. Ze zijn allebei zo geil als maar kan. John stopt steeds even, niet alleen om het resultaat te bekijken, maar ook om het klaarkomen nog even uit te stellen.

Intussen zijn Tjabe en Pieter op dezelfde manier bezig, al moet Pieter dan wel een beetje door zijn knieën zakken om Tjabes stijve over de hele lengte langs die van hem te laten gaan. Dat is een beetje onhandig, dus pakt Pieter Tjabe met twee armen stevig beet en schuift hem op en neer. Die twee kunnen dus niet steeds even het resultaat bekijken want dan zou Pieter Tjabe steeds weer even op zijn benen neer moeten zetten en dan is spanning natuurlijk weg.

John houdt het al snel niet meer.

"Ik kom."

Johan zet zijn lippen op die van John en beging hem te tongen. Dan houdt John het natuurlijk helemaal niet meer en komt klaar in het schaamhaar van Johan. Als die dat voelt komt hij zelf ook.

Tjabe merkt heel duidelijk wat er bij die andere twee gebeurt en dat is voor hem het sein om ook klaar te komen. Hij spuit zo hevig dat het zaad, door Pieters schaamhaar en de band van de zwembroek die een neetje open staat, bijna tot aan Pieters navel komt. Die meteen klaar komt, zodra hij dat voelt.

"En nu ga ik doen waar we eigen voor naar de badkamer gingen", zegt Pieter, "ik moet al een poosje behoorlijk nodig plassen."

En terwijl hij dat zegt zet hij kracht en plast in zijn zwembroek. John voelt het niet alleen erg nat worden in zijn kruis maar voelt ook Johan zijn straal langs zijn been gaan. Het voelt alsof Johan zijn zaad lang zijn been wordt gespoeld.

Pieter doet hetzelfde bij Tjabe en natuurlijk laat ook Tjabe zich niet onbetuigd. Alleen is die al uitgeplast als de anderen nog bezig zijn. John wint, die gaat nog even door als Johan ook al klaar is.

Ze staan even uit te puffen en dan maken ze zich los uit hun omhelzingen. Tjabe en John staan allebei met hun zwembroek om hun knieën. Die zijn helemaal doorweekt. Je ziet zelfs de vlokken zaad erop liggen. Ze trekken alle vier hun zwembroek uit en gooien ze, in de douche, op de grond. Pieter zet de douche aan en neemt de douchekop in zijn hand. Hij zet hem op de krachtigste straal en begint met de andere drie af te spuiten. Dan neemt Johan het van hem over en die spuit nog een keer iedereen af. John en Tjabe doen hetzelfde, zodat ze na een minuut of tien allemaal echt wel weer schoon zijn. Ze zijn echt leeg, ondanks dat ze met het afspoelen elkaar op alle mogelijke plaatsen aanraken krijgen ze geen van vieren meer een stijve.

Pieter pakt vier handdoeken uit de kast en deelt ze uit. Ze wrijven zichzelf en elkaar goed droog. Dan pakt Pieter de vier zwembroeken uit de douche. Ondanks al het water dat er overheen is gespoeld zijn ze nog steeds glibberig van al het zaad en het voorvocht. Hij gooit ze in de wasbak, draait de kraan open en wast ze alle vier goed uit onder stromend water. Hij hangt ze over de douchewand. Daar kunnen ze uitlekken.

Ze gaan terug naar de kamer van de tweelingen. Het is inmiddels al bijna half zeven.

"Ik moet wel zo naar huis, het eten staat klaar", zegt John.

Hij trekt zijn T-shirt aan en pikt zijn broek op.

"Die zwembroeken zijn wel heel gauw droog als je ze hebt gewassen maar zo gauw toch ook weer niet. Ik zal zo in mijn jeans moeten", zegt John, "dat is wel niet zo lekker maar het is niet anders."

"Normaal zou ik je wel een onderbroek van ons hebben aangeboden", zegt Johan, "maar die zijn allemaal in de was."

"Onze ouders zijn een paar dagen weg", zegt Pieter, "en we hebben nu eindelijk eens kunnen doen wat we altijd al zo graag wilden doen."

"En dat is."

"In mijn broek plassen", zeggen Johan en Pieter in koor.

"Dat hebben we elke dag een paar keer gedaan. Alleen maar in onze onderbroeken hoor en in de douche."

"We hebben ook een paar keer in elkaars onderbroek geplast. Dat was echt heel lekker."

"En nu zitten al onze onderbroeken in de wasmachine. Morgen komen ze weer terug en dan moeten alle sporen natuurlijk wel uitgewist zijn."

John heeft inmiddels alweer een halve stijve en er hangt een druppeltje voorvocht aan zijn lul.

"O", zegt Pieter, "dat gaat wel problemen geven als je zo in je jeans gaat. Dat hebben wij ook wel eens geprobeerd."

"Dan heb je doorlopend een stijve doordat je lul langs die ruwe stof schuurt en dan zitten er zo natte plekken in broek van het voorvocht", zegt Johan.

"We kunnen je hoogstens een onderbroek aanbieden die wij vanmorgen al hebben gedragen. Als je dat niet vies vindt, tenminste.

"Nou", zegt John en zijn half stijve lul staat in een klap recht omhoog, tegen zijn buik aan, "zoals je ziet vind ik dat wel spannend. Ik maak graag gebruik van je aanbod."

"Kies er maar een uit", zegt Pieter, "ik weet zelf echt niet meer wie welke heeft gedragen. Daar letten we eerlijk gezegd nooit zo op."

John pakt ze allebei op en bekijkt ze eens goed. In allebei zit één klein geel vlekje. Hij snuffelt er even aan. Maar ook dat levert geen verschil op.

"We hebben maar één keer geplast vanmorgen toen we deze onderbroeken aan hadden, erg vuil kunnen ze dus niet zijn."

"Het was nog veel leuker geweest als ze dat wel waren."

"Tja", zegt Pieter, "de onderbroeken waar we echt in geplast hebben kunnen we je niet meer aanbieden, die zijn net gewassen. Ze moeten alleen nog in de droger."

"Ze zien er helzelfde uit en ze ruiken hetzelfde", zegt John en hij rommelt de onderbroeken een beetje door elkaar, "ik kies deze."

"Je kunt ze ook allebei over elkaar heen aantrekken", zegt Pieter, "dan heb je ons allebei bij je."

"Ik weet niet of dat wel zo lekker zit, ik hou het maar bij één."

"Mag ik dan die andere", vraagt Tjabe, die op zijn stijve piemel wijst, die schuin omhoog staat, "als mijn tere piemeltje in aanraking komt met die harde stof dan weet ik niet of dat morgen wel weer in conditie zal zijn om te kunnen doen wat we ervan verwachten.

"Hij zal wel erg wijd zitten", zegt Johan, "maar wij hebben er natuurlijk geen bezwaar tegen."

Tjabe trekt de andere onderbroek aan.

"Het valt eigenlijk wel mee", zegt Pieter.

"Hij wordt een beetje strak getrokken door mijn stijve piemel. Als ik terug denk aan wat we net hebben gedaan, blijft dat wel even zo, dus hij zal niet zo gauw afzakken."

"Het zijn wel heel andere onderbroeken dan die van alle anderen", zegt John, "de meesten hebben onderbroeken van de Hema. Deze vind ik wel leuk, ze zijn wit en hebben toch een kleurtje door die brede donkerblauwe biezen links en recht van de gulp."

"Dit soort dragen we al een paar jaar, mama koopt ze altijd als we op vakantie in Frankrijk zijn."

"Willen jullie ze gewassen terug", vraagt Tjabe.

"Nee, doe maar ongewassen", antwoordt Pieter, "we vinden het wel leuk om te zien hoe ze eruit zien als jullie ze een dag gedragen hebben."

"Maar als ik hem vannacht ook aanhoud, dan ziet hij er wel heel anders uit dan nu."

"Geeft niks", zegt Johan, "we vinden het wel spannend om het effect te zien als jij hem goed nat hebt gemaakt. Ik neem tenminste aan dat je na onze vakantie niet plotseling bent gestopt met in bed plassen."

"Nee, maar het is wel een beetje veranderd. Het gebeurt nu echt nog maar één keer op een nacht, per ongeluk tenminste. Expres nog wel eens wat vaker, in ieder geval als er iemand bij me blijft slapen. Dus misschien gaat het binnenkort wel over."

"Dat zou jammer zijn voor onze gezellige nachtjes bij jou."

"Maar die kunnen wel door blijven gaan."

"Daar houden we je aan."

Tjabe en John trekken hun jeans en hun schoenen weer aan en gaan er vandoor. Ze zijn net onderweg als het Tjabe te binnen schiet dat hij het geld van de korting nog in zijn zak heeft. Ze gaan nog even terug. Ze bellen aan roepen door de brievenbus dat zij het zijn, omdat ze denken dat die twee waarschijnlijk nog niet aangekleed zijn. En dat hoeven ze dan voor deze gelegenheid ook niet speciaal te doen.

Als Johan en Pieter de deur open doen hebben ze allebei al wel hun nieuwe zwembroek aan, die met het wilde patroon.

"We moesten toch even proberen of deze ook goed blijven zitten als je er een stijve in krijgt", zegt Pieter.

"En dat werkt ook bij deze echt goed", vult Johan aan, "kijk maar. We hebben er al even mee staan zoenen."

Inderdaad, ze zitten net zo goed als die witte, ook met een stijve. John en Tjabe voelen allebei even aan de dikke bobbel in de zwembroeken van de tweelingen.

"Jullie kunnen beter ook eerst een plastic zakje om je lul doen voor je deze aantrekt", zegt John, "het helpt echt hoor. Jullie beginnen alweer door te lekken. Maar het is alleen te voelen hoor, niet te zien."

Tjabe geeft het geld van de korting aan de tweeling.

"We moeten onze zwembroeken ook nog meenemen", zegt Tjabe, "die zijn we vergeten."

Ze halen ze even uit de badkamer. Hoewel dat erg snel gaat zijn ze nog niet helemaal droog. Pieter pakt nog een paar plastic zakjes en stopt de zwembroeken erin.

"Anders lekt het van buiten naar binnen, als je ze in je zak stopt."

Dan nemen ze nog een keer afscheid. John en Tjabe gaan elk naar hun huis.

"Tot morgen, twaalf uur."

"Tot morgen."

vochtignat@gmail.com

Next: Chapter 26


Rate this story

Liked this story?

Nifty is entirely volunteer-run and relies on people like you to keep the site running. Please support the Nifty Archive and keep this content available to all!

Donate to The Nifty Archive
Nifty

© 1992, 2024 Nifty Archive. All rights reserved

The Archive

About NiftyLinks❤️Donate