Vochtig Tot Nat

By nat vochtig

Published on Sep 4, 2020

Gay

Zoveel leuke, geile verhalen, (voorr elk wat wils). Dat moet zeker blijven. Kijk op https://donate.nifty.org/donate.html om te zien hoe je daaraan mee kunt werken.

VOCHTIG TOT NAT 48

GROOT BED - TJABE VERTELT OVER SOUF

Na een poosje begon Souf ongeduldig te worden, die zat nog steeds naast het bed te wachten tot hij erin mocht. Dus die vroeg wanneer hij nu eindelijk eens bij me in bed mocht. Toen ging Yous naar zijn eigen bed.

Zodra Yous eruit was kwam Souf tegen me aan liggen. Na een poosje trok hij zijn onderbroek uit. Die viste ik meteen op en legde hem bij de andere, tegen mijn kussen aan. Die wilde ik de volgende dag nog wel eens even bij daglicht bekijken. Meteen kwam hij weer tegen me aan liggen, zijn stijve piemel precies tegen de mijne aan. Ik kon haast niet geloven wat ik voelde: het leek wel of ik de zijne over de volle lengte tegen de mijne aan voelde maar dat was natuurlijk niet mogelijk. Hij is per slot van rekening nog maar elf, niet dat de mijne zo lang is maar voor een jongetje van elf ..... Dus voelde ik maar even tussen ons in. Eigenlijk geloofde ik niet eens wat ik voelde. Het puntje van zijn eikeltje zat op precies dezelfde hoogte als de mijne en de scheiding tussen zijn piemel en zijn balletjes begonnen op dezelfde hoogte als bij mij. Met dien verstande dat die mini knikkertjes van hem links en rechts van zijn stijve piemel zaten; die werden weggedrukt door mijn ballen. Toen heb ik hem op zijn rug geduwd om hem eens goed te kunnen bekijken. Ik wist echt niet wat ik zag. Zijn stijve was precies even lang als de mijne maar dan heel dun, ik denk maar ietsje meer dan een centimeter. Hij was kaarsrecht en stond schuin omhoog. Er zat een heel klein puntje voorhuid aan het eind van zijn piemel. Het ding trilde een beetje, zo stijf was hij. Toen hij niet meer tegen mij aangedrukt was waren zijn balletjes weer keurig naar onder zijn stijve verhuisd, twee kleine knikkertje, van ook maar net iets meer dan een centimeter in een heel strak zakje. Ik dacht dat ik zo ongeveer vanzelf klaarkwam maar dat gebeurde gelukkig net niet. Ik denk dat ik er wel vijf minuten naar heb zitten kijken voor ik het echt geloofde.

Vind je het niet leuk' vroeg Souf dat je alleen maar zo dom zit te kijken'.

`Ik vind het juist prachtig. Ik ben er sprakeloos van. Ik wil hier de rest van mijn leven wel naar blijven kijken'.

`En wil je niets doen dan' zei hij terwijl hij me smachtend aankeek'.

`O, jawel'.

Ik boog me over hem heen en likte aan zijn puntvelletje. Zijn stijve wipte meteen een stukje op, zodat ik opnieuw moest mikken om hem echt in mijn mond te kunnen nemen. Ik slikte hem langzaam naar binnen tot hij er helemaal in zat. Souf bleef doodstil liggen. Toen ging ik een paar keer met mijn lippen op en neer over die lekkere stijve piemel. Hij kwam elke keer tot helemaal achter in mijn keel maar doordat hij zo dun was had ik er helemaal geen last van. Na een paar keer probeerde ik om zijn balletjes er nog bij te nemen. Toen voelde ik zijn stijve echt in mij keel maar ook dat ging zonder te kokhalzen. Hij had precies de goede lengte en dikte om er geen last van te hebben. Toen ik dat een paar keer had herhaald begon hij over zijn hele lichaam te trillen. Hij lag echt klaar te komen. Ik trok mijn mond meteen een stukje terug. Stel je voor dat hij nog echt zou kunnen spuiten ook, dan zou het misschien in mijn verkeerde keelgat kunnen komen en ik had geen zin om een kwartiertje te gaan liggen hoesten, zeker niet met zo'n prachtig jongetje naast met de geilste piemel te wereld. Maar er kwam niets uit. Eigenlijk wel jammer. Dat was wel heel leuk geweest, al was het dan ook maar een heel klein beetje. Zijn stijve bleef schuin overeind staan, die zakte niet eens ook maar een klein beetje af. Toen heb ik me poosje met zijn balletjes bezig gehouden, die heb ik in mijn mond genomen en met mijn tong bewerkt. Toen kon hij niet meer zo goed stil blijven liggen, waardoor zijn zakje elke keer uit mijn mond schoot maar ik deed het steeds weer opnieuw. Na even kwam hij nog een keer klaar, weer droog natuurlijk.

Toen ben ik poosje met zijn eikeltje bezig geweest. Ik trok dat kleine velletje heel voorzichtig een stukje terug. Ik heb nog nooit zo'n klein plasspleetje gezien. Volgens mij was het nog kleiner dan bij Ben vroeger."

"Had Ben dan echt zo'n klein piemeltje", vraagt Tommie.

"Echt heel klein. Die had maar een piemeltje van drie centimeter of zo, of hij nu slap was of stijf. Zijn eikeltje was misschien maar de helft van de nagel van mijn pink en dat is maar een heel klein nageltje". Hij laat Tommie zijn pink even zien.

"Dat is inderdaad wel heel klein."

"En daar past natuurlijk helemaal geen plasgaatje van enige omvang in."

"Ja, dat is logisch."

"Maar Souf zijn eikeltje was nog wel een beetje kleiner dan dat van Ben vroeger, bleek toen ik zijn velletje een stukje verder terugschoof. Toen ik het een paar keer op en neer had geschoven, wat gelukkig heel makkelijk ging, durfde ik zijn hele eikeltje bloot te maken. Het was echt het kleinste eikeltje dat ik ooit heb gezien. Ik bleef het velletje wegtrekken en likte eraan. Ik voelde hem meteen helemaal spannen.

`Ik ga zo plassen hoor'.

`Geeft niet'.

Ik ging met mijn tong steeds even over dat mini eikeltje heen en steeds spande hij als een veer. Na een paar keer spoot er inderdaad een straaltje uit. Het was niet veel, hij kon het blijkbaar gelijk weer ophouden. Het meeste kwam in mijn mond maar er liep wel een beetje op zijn buik.

`Sorry hoor, ik kon het echt net ophouden'.

`Het is echt niet erg, ik vind het juist lekker'.

Toen nam ik zijn stijve weer een stukje in mijn mond en ging heel snel met mijn tong over zijn eikeltje. Hij begon meteen weer te plassen, elke keer een scheutje en dan stopte het weer.

`Het is net of je echt klaarkomt'.

`Jammer genoeg niet maar dit is ook wel lekker. Maar nu wil ook wel, net als de anderen, in jouw voorhuid hoor'.

`Jij hebt er toch zelf een dus je voelt altijd al hoe het is'.

`Maar toch wil ik het ook bij jou proberen'.

`Nou kom maar dan'.

Ik ging naast Souf liggen en probeerde zijn stijve piemel zo ver naar beneden te drukken dat ik hem in mijn voorhuid zou kunnen krijgen. Maar dat lukte niet zo goed. Die van mij wilde ook al niet zo erg meewerken want die was zo stijf dat ik hem niet echt horizontaal kon krijgen en die van Souf dus ook niet. Ik was bang dat hem zou breken, dat dunne knolharde ding van hem. Dus ging ik maar met mijn hoofd bij zijn voeten liggen, zodat onze eikeltjes vlak bij elkaar waren. Ik pakte mijn lul beet en trok mijn voorhuid een stukje terug, zodat er een openingetje ontstond. Toen pakte ik Souf zijn stijve en schoof hem met een beetje moeite naar binnen.

"Waarom met moeite, als hij zo'n dun pikkie had. Je had er toch al twee gehad die dikker waren."

"Dat was ook het probleem niet maar op die manier is het knap onhandig. Toen hij erin zat probeerde ik de huid van zijn piemel zo strak te trekken dat zijn eikeltje bloot zou komen maar dat lukte niet zo goed. Ik durfde niet zo hard te trekken omdat ik hem anders misschien pijn zou doen. Souf had wel door wat ik wilde en deed het zelf. Toen lukte het wel. Ik kneedde de inhoud van mijn voorhuid heel zachtjes en toen begon Souf echt te plassen. Het spoot aan er aan alle kanten uit. Toen hij uitgeplast was zat er een behoorlijk grote natte plek in het laken. Maar dat was natuurlijk nog niets vergeleken met wat ik gewend ben, zeker met jullie erbij, dus dat vond ik echt niet erg. Ik voelde Souf zijn piemel slap worden en toen schoot hij uit mijn voorhuid. Hij draaide zich zo dat hij weer gewoon naast me kwam te liggen, al was het dan ons hoofd aan het voeteneind. Hij fluisterde in mijn oor dat het erg lekker was en dat ik nu aan de beurt was. Hij pakte mijn stijve beet en begon heel zachtjes mijn voorhuid op en neer te schuiven. Nou, er was niet veel nodig om me laten ontploffen, na alles wat er was gebeurd. Ik kwam bijna meteen klaar. Hij trok me tussen zijn duim en zijn wijsvinger, dus drukte hij mijn lul een beetje dicht. De eerste straal vloog echt heel ver weg, over onze hoofden heen. Bij de tweede en derde hoorde ik ineens `bah'. Toen pas zag ik dat Hammed en Yous naast elkaar op hun knieën aan het voeteneind zaten. Die hadden bijna de hele tijd van dichtbij zitten kijken naar wat we deden. Mijn zaad kwam met kracht op hun borst terecht, eerst bij Hammed en toen bij Yous. Ik denk dat Souf expres op hen mikte. Nou, dat lukte prima.

Die jongens kijken heel vies naar het zaad dat langzaam van hun borst afdroop.

'Die twee vinden alles vies wat uit je piemel komt' zei Souf `ik niet hoor. Ik ben er wel aan gewend doordat ik in bed plas. Weet je trouwens wel dat ik blij ben dat jij dat ook doet dan snappen die twee eindelijk eens dat ik niet de enige ben'.

`Ik doe het niet meer elke nacht hoor. Sinds kort ben ik ook wel eens droog. Dus ik kan niet garanderen dat het vannacht gebeurt'.

`Hoeft niet speciaal. Het is al genoeg dat ze weten dat het kan gebeuren'.

`Wat kijken jullie sip' zei ik tegen Hammed en Yous.

`Je hebt ons helemaal vies gemaakt'.

`En wat doe je daar dan anders mee'.

Dan veeg ik het op met mijn onderbroek' zegt Hammed. Ik kom altijd klaar in mijn onderbroek' zegt Yous.

Souf viste de vier onderbroeken uit het bed en wilde ze aan de jongens geven. Maar die waren kleddernat geworden, die hadden de volle laag gekregen toen Souf in mijn voorhuid plaste.

Nou, toen heb ik ze allebei maar even schoon gelikt. Dat vonden ze wel weer lekker want ze hadden allebei meteen weer een goede stijve. Ik heb Hammed nog een keer klaar gepijpt En Yous heb ik ook nog even verwend maar die kwam echt niet meer klaar.

Die twee willen echt alleen maar zelf klaarkomen', zei Souf ze doen nooit iets bij iemand anders. Dat vinden ze vies'.

Souf was inmiddels in zijn eigen bed gaan liggen. En toen Hammed en Yous ook weer in hun bed kropen vroeg Souf of ik niet bij hem wilde komen, in een droog bed. Dat deed ik toen. Ik kroop aan de achterkant tegen hem aan en sloeg een arm om hem heen."

vochtignat@gmail.com

"Het was inmiddels al aardig laat geworden dus we vielen allemaal heel gauw in slaap.

We werden pas wakker toen het ook tijd was om op te staan. We werden precies zo wakker als we waren gaan liggen, alleen zat mijn stijve tussen Souf zijn benen en had ik Souf zijn stijve piemel in mijn hand. Dat was nog eens leuk wakker worden. Het bed was wel kletsnat. Dus ik denk dat we wel allebei in bed hadden geplast maar we bleven nog even lekker liggen. Ik ging met mijn stijve een beetje heen en weer tussen Souf zijn benen, terwijl ik voorzichtig aan zijn piemel trok en daardoor kwam ik al gauw klaar. Ik spoot mijn zaad onder Souf zijn balletjes. Ik stak mijn hand even tussen zijn benen, viste wat van mijn zaad op en trok daarmee verder bij Souf. Die kwam bijna meteen weer klaar, droog natuurlijk.

`Het is net of echt ben klaargekomen, met zaad' zei Souf. Die stak zijn hand tussen mijn benen en pakte mijn eikel beet, voor zover dat ging tenminste want het was daar natuurlijk behoorlijk glibberig. Mijn velletje was teruggetrokken dus toen hij zijn vingers rond mijn eikel zette was het heel erg gevoelig. Ik kwam in no-time weer klaar. Souf zette zijn vingers, die toen helemaal onder het zaad zaten meteen op zijn eigen stijve, die ook niet was afgezakt en begon zich af te trekken. Hij kwam twee keer vlak na elkaar klaar en toen hij door bleef gaan begon hij te plassen. Ik hield gauw mijn hand in het straaltje. Er zat behoorlijk kracht achter, ik voelde dat heel dunne straaltje haast in mijn huid prikken.

Toen zijn we maar opgestaan. We gingen naar de douche, waar Hammed en Yous net onder vandaan kwamen.

Ze zijn niet samen geweest hoor' zei Souf dat doen ze echt niet. Maar ze gaan wel heel snel na elkaar. Maar wij gaan lekker wel samen hè'.

En dat deden we dus. Maar we hebben echt alleen maar gedoucht."

vochtignat@gmail.com

Next: Chapter 49


Rate this story

Liked this story?

Nifty is entirely volunteer-run and relies on people like you to keep the site running. Please support the Nifty Archive and keep this content available to all!

Donate to The Nifty Archive
Nifty

© 1992, 2024 Nifty Archive. All rights reserved

The Archive

About NiftyLinks❤️Donate