Vochtig Tot Nat

By nat vochtig

Published on Aug 15, 2020

Gay

Zoveel leuke, geile verhalen, (voorr elk wat wils). Dat moet zeker blijven. Kijk op https://donate.nifty.org/donate.html om te zien hoe je daaraan mee kunt werken.

VOCHTIG TOT NAT 28

KORTING - KORTING VOOR MARNIX

Als Tjabe en John op de zaak aankomen zijn Tjabes ouders al weg. Er was niet veel te doen met dat mooie weer dus hebben ze de zaak een beetje vroeger gesloten.

"Ik hoop dat de jongens alles al goed hadden opgeruimd toen mijn ouders thuis kwamen. Ze hoeven niet te weten wat we hebben uitgespookt."

"Ik denk dat Jelmer er wel graag bij was geweest."

"Die hoeft ook echt niet alles te weten."

`Moet je kijken, er is helemaal niets besteld uit Marokko en maar tien voor zwembroeken en zo."

"We hadden rustig nog een beetje langer kunnen blijven om te helpen met opruimen."

Ze maken de pakjes klaar maar ze moeten wel wachten tot het zes uur is. Er kan nog iets binnenkomen.

Precies om zes uur maken ze de laatste uitdraai.

"Nog eentje."

"Hij is van Marnix, hij wil een lichtblauwe M."

Voor alle zekerheid pakken ze naast de M ook nog een S en een L uit het magazijn, zoals Jelmer hen heeft gezegd, en alleen een witte M. Die is toch goed, dat weten ze nu al wel. Die extra maten nemen ze alleen maar mee om Jelmer te laten zien dat ze het serieus aanpakken. Ze bellen Marnix op om te vragen of hij thuis is.

Ze gaan meteen op stap. Dan kunnen ze net om zeven uur weer thuis zijn als het Chinese eten klaar staat. Bij Marnix eten ze 's zondags altijd laat dus ze kunnen rustig met Marnix naar boven naar zijn kamer.

Ze stallen meteen de hele collectie uit op Marnix' bed.

"Dit zou de goede maat moeten zijn", zegt Tjabe en hij wijst op de M.

"Ik probeer toch eerst de L."

"Je hebt de mijne toch aan boord geprobeerd", zegt John, "en die zat precies goed."

"En toch probeer ik eerst die L, die zit wat ruimer en dan lijkt mijn lul misschien een beetje groter. Dat kan ik wel gebruiken."

"Wat is er mis met jouw lul", vraagt John, "hij is net groot als die van bijna iedereen in de club."

"Nou", zegt Marnix, "ik had hem liever zo lang gehad als die van Ray en zo dik als die van Ben, of anders tenminste wel als die van Hans. En net zulke grote ballen als jij, Tjabe."

"Ieder zijn smaak maar als ik zoiets zou hebben zou ik er diep ongelukkig mee zijn."

"Ik vind de jouwe nou net zo lekker omdat hij gewoon is en niet zo enorm. Heb je wel eens geprobeerd om Ben te pijpen?"

"Nee."

"Moet je eens proberen, dat lukt je echt niet en ook Hans gaat alleen maar met heel veel moeite. Geef mij Tjabe maar."

"Of Tommie", vult Tjabe aan.

"Het gaat er mij ook niet om hoe lekker iemand anders hem vindt maar om hoeveel indruk ermee kan maken."

"Daar kom je vast nog wel van terug."

"Hoe vaak wordt ik eigenlijk gepijpt en door wie? Dus wat maakt het nu eigenlijk uit."

Inmiddels heeft Marnix zijn broek en zijn onderbroek uitgetrokken en de L aangetrokken. Die zit duidelijk te ruim. Zodra hij erin zit begint, door de aard van het gesprek, zijn lul meteen te groeien. Marnix kijkt in de spiegel. De bobbel die er in de zwembroek is ontstaan ziet er wel indrukwekkend uit.

"Kijk, dat is nou wat ik bedoel. Ik vind deze echt heel goed. Ik houd hem. Hij strijkt even met zijn hand over zijn stijve, die nog net wel naar beneden blijft zitten en hij laat zoals hij zo vaak in zijn onderbroek doet een beetje pis in die zwembroek lopen. Nu hij niet in het zwembad is durft hij dat wel. Hier loopt hij niet voor schut. Maar de stof is zo dun dat er meteen een straaltje doorheen komt. Dat loopt precies op het vloerkleed.

"Shit, dat was niet de bedoeling. Het had alleen een nat plekje moeten worden."

"Deze stof is zo dun, dat lukt hier echt niet in. Nu zit er wel een natte plek in je kleed", zegt John.

Op hetzelfde moment wipt Marnix zijn lul nog verder omhoog en staat, nog net niet echt stijf, een beetje naar boven in zijn nieuwe zwembroek. Zijn eikel trekt een natte streep tussen waar die net nog zat en waar die nu in de stof priemt. Ongeveer driekwart van Marnix zijn lul tekent zich duidelijk af in de natte stof. Je kunt er dan wel niet doorheen kijken maar doordat het nat duidelijk donkerder is dan de rest valt het wel heel erg op. Je kunt ook zijn ballen, die op de een of andere manier door het kruis van de zwembroek omhoog worden gedrukt tot bijna naast zijn lul, precies zien zitten.

"Wil je zo in het zwembad rond gaan lopen", vraagt Tjabe, "dat lijkt me niet ideaal, ook niet als je het wel droog houdt."

Marnix kijkt nog een keer in de spiegel. Zo kan hij misschien hier thuis wel rond lopen of ergens waar alleen zijn vrienden erbij zijn maar zeker niet in het zwembad. Die hele punt in zijn zwembroek, waar precies zijn eikel en zelfs zijn voorhuid zich in aftekent kan daar echt niet. Hij zou echt voor gek lopen. En nu lijkt die lul ineens helemaal niet meer zo groot als hij daarnet, toen hij nog wel naar beneden werd gehouden, wel leek. Hij lijkt nu zelfs een stuk kleiner dan in werkelijkheid, waarschijnlijk doordat de eikel en de voorhuid, die er een beetje buiten uit steekt, nogal strak naar beneden worden geduwd.

"Dan moet ik toch die M maar nemen."

"Ja, hallo", zegt Tjabe, "dat is wel leuk maar die L moet je nu ook wel kopen. Ik kan die moeilijk terug stoppen in het doosje en hem naar een andere klant sturen, met jouw vlekken erin."

"Hij kan toch gewoon gewassen worden", probeert Marnix nog.

"En wij dan een tweedehands zwembroek sturen naar iemand anders, dat doen we echt niet."

"Nou dan neem ik ze allebei maar. Dat wordt dus de rest van de week op een houtje bijten. Want als ik geen vijfenveertig euro terug krijg dan ben ik echt blut."

"Die witte is wel de goede maat en die krijg je er gratis bij. Maar die kan je in ieder geval niet aan naar het zwembad want daar kijk je doorheen als hij nat is.

"Dat wil ik dan ook nog wel even proberen."

"Je hoeft hem niet te proberen, het is echt wel de goede maat."

"Nee, of hij doorzichtig wordt als hij nat wordt."

"Dacht je echt met een stijve in die witte te kunnen komen", vraagt Tjabe.

"Dat lukt je natuurlijk voor geen meter, zegt John, "maar ik wil je er wel mee helpen."

"Hoe dan?"

"Net zo als laatst, toen ik bij je sliep."

John wacht het antwoord niet af maar trekt, met behoorlijk wat moeite, Marnix zijn zwembroek naar beneden en zet zijn lippen om Marnix zijn eikel. Met zijn tong onder de voorhuid gaat hij aardig tekeer.

"Ga maar even op bed liggen", zegt Tjabe, "dan kan ik ook een beetje meehelpen."

Terwijl John op volle kracht doorgaat met pijpen gaat Marnix liggen. Even moet John die lekker stijve uit zijn mond laten schieten om er beter voor te kunnen gaan zitten, op zijn knieën naast het bed.

Tjabe maakt gebruik van de gelegenheid, kruipt aan de andere kant van Marnix op het bed, en likt Marnix' bosje schaamhaar helemaal kletsnat, zoals hij het Tommie een paar keer heeft zien doen en dat werkte perfect. Als dat is gebeurd kruipt Tjabe tussen Marnix zijn benen en neemt diens ballen in zijn mond, eerst stuk voor stuk en dan allebei. Dat gaat gemakkelijk.

John is intussen verder gegaan met pijpen.

Het duurt wel een poosje maar uiteindelijk komt Marnix klaar, door de dubbele bewerking zelfs zeer hevig, maar de hoeveelheid zaad die in John zijn mond belandt is maar zeer beperkt. Vast nog minder dan die middag, schat hij zo in.

"Jezus, zo ben ik, geloof ik, nog nooit klaargekomen."

"En dat was nooit gelukt als je lul zo dik was geweest als die van Ben."

"En ook niet als je net zulke ballen had gehad als ik."

"Misschien hebben jullie wel gelijk, ik moet gewoon tevreden zijn met wat ik heb."

"Daar heb je alle reden toe. Je hebt niet kleinste en niet de dunste van allemaal en je ballen zijn heel lekker, al zijn ze niet zo groot."

"Maar nu kan je in ieder geval wel weer in die zwembroek."

Marnix trekt die nieuwe witte aan. Zijn schaamhaar, zijn lul en zijn ballen zijn nog druipend nat en er loopt nog een laatste restje sperma uit zijn slappe lul. Kennelijk heeft John er toch niet alles uit kunnen zuigen. Dus op het moment dat hij erin zit is de voorkant van die zwembroek vrijwel meteen transparant.

Marnix gaat weer voor de spiegel staan. Hij is tevreden met wat hij ziet. Zijn lul wordt zowaar meteen alweer een stukje groter en de bobbel in zijn zwembroek oogt daardoor ook meteen weer een stukje groter.

"Jammer dat we die dingen niet aan kunnen als we naar het zwembad gaan."

"We zouden in ieder geval wel veel bekijks hebben."

Hoewel Tjabe en John na dit avontuurtje zelf ook zo ongeveer op springen staan moeten ze toch weer weg. Anders wordt het eten koud.

vochtignat@gmail.com

Next: Chapter 29


Rate this story

Liked this story?

Nifty is entirely volunteer-run and relies on people like you to keep the site running. Please support the Nifty Archive and keep this content available to all!

Donate to The Nifty Archive
Nifty

© 1992, 2024 Nifty Archive. All rights reserved

The Archive

About NiftyLinks❤️Donate