Vochtig Tot Nat

By nat vochtig

Published on Aug 6, 2020

Gay

Zoveel leuke, geile verhalen, (voorr elk wat wils). Dat moet zeker blijven. Kijk op https://donate.nifty.org/donate.html om te zien hoe je daaraan mee kunt werken.

VOCHTIG TOT NAT 20

EEN BOOTREIS - FILMPJE

Filmpje

Het volgende weekend slaapt John weer eens bij Ben. Als hij aankomt is Ben druk bezig achter zijn computer. Hij slaat net de laatste film die hij heeft gemonteerd op en dan is het wachten tot de pc het werk heeft gedaan en de dvd gebrand. Ben staat op, omhelst John en drukt hem stevig tegen zich aan.

"Met wat voor filmpje was je eigenlijk bezig", vraagt John, "volgens mij moet het wel heel leuk zijn want je stijve boort zo ongeveer een gat in mijn buik."

"Ik denk dat het over een uurtje klaar is. Dan kunnen we het resultaat bekijken. Ik heb er al drie klaar maar die kunnen we nu nog niet allemaal bekijken want dan werkt de pc niet meer goed. De eerste twee kunnen we wel beneden kijken op de tv. Die heb ik samen op een dvd gezet."

Ze gaan naar beneden en Ben stopt een dvd in de tv. Ze zijn bijna een kwartier verder als de eerste film is afgelopen. Een prachtige impressie van een weekje varen.

"Ziet er echt professioneel uit. Het lijkt wel een promotiefilm voor zeilen op de Waddenzee", zegt John, "ik denk dat Peter hier wel blij mee zal zijn."

Ben start de tweede film, die is een stuk langer. Hij gaat, naast de mooie natuur, meer over wat de jongens allemaal doen tijdens het zeilen en wat ze zoal meer hebben gedaan tijdens de reis. Drie kwartier later is ook die film afgelopen. Ook over deze is John erg enthousiast.

"We moeten gauw een reünie houden om iedereen het resultaat te laten zien", zegt John, "en dan moeten we Peter ook uitnodigen."

"Die heeft voorlopig vast nog geen tijd. Die is natuurlijk de hele zomer met groepen op stap."

"Dan doen we het na de herfstvakantie, dan heeft hij vast wel tijd."

Ze gaan naar boven. De laatste dvd is inmiddels ook klaar.

"Deze moeten we hier kijken", zegt Ben, "beneden kan echt niet. Stel dat mijn moeder binnenkomt, dan heb je de poppen aan het dansen. Mijn ouders zijn wel ruimdenkend maar zo ruim toch ook weer niet."

Ben stopt de dvd in de pc. Het begint precies zoals de tweede film die ze beneden hebben gezien. Maar al na een minuut wordt het verschil duidelijk. Er zitten steeds meer shots tussen van de jongens en van Peter maar dan heel vaak ingezoomd op de details. Een close-up van de zwembroeken en vooral van de inhoud daarvan, de ene keer van een mooi afgeronde bobbel, de andere keer van een duidelijk afgetekende piemel, zo'n beetje als bij wielrenners. Maar daar blijft het niet bij. Er verschijnen ook geregeld stijve lullen in beeld, in de zwembroeken, dat wel. Af en toe is de eigenaar van de desbetreffende lul zelfs duidelijk bezig om hem stijf te maken of te houden, meestal door de stof van de zwembroek heen maar steeds vaker zie je ook een hand die in een zwembroek bezig is. Naarmate de week vordert wordt iedereen op dat terrein steeds vrijer en actiever. De gêne wordt duidelijk steeds minder. Ook Peter is vaak in beeld, soms met die enorme bobbel in zijn short, als hij op zijn vaste plaats zit, soms zonder, als hij gewoon rondloopt.

"Ik had de hele week eigenlijk niet door dat Peter ook steeds aan zijn jongeheer zat", zegt John, "ik had trouwens geen idee dat je dat allemaal filmde. Blijkbaar waren we er zo aan gewend dat je met die camera rondliep dat niemand er meer erg in had."

"Klopt. Zelfs Peter niet. Kijk maar, hier staat hij zich gewoon in zijn short af te trekken."

"Jammer, hij stopt ermee voor hij klaar komt."

"Ja, Peter wel, maar dat was niet bij iedereen het geval, kijk maar."

Er komt een beeld van de tweeling. Ze hebben allebei een flinke natte plek in hun zwembroek. Ze zitten, door de stof heen, eerst met hun eigen lul te spelen. Na even gaan ze, als zo vaak, bij elkaar aan de slag, eerst nog door de stof heen maar al gauw steken ze hun hand in het broekje van de ander en trekken echt stevig door. De camera gaat even een beetje naar boven en laat zien dat ze ook hevig aan het tongen zijn. Dan weer naar beneden. Precies op tijd om te laten zien dat er een heel grote natte plek in de zwembroeken verschijnt. Er komt even later duidelijk sperma door de dunne stof van de zwembroeken heen. Het blijft even stil. Dan kijken ze om zich heen en springen in zee. Na een paar rondjes zwemmen klimmen ze weer aan boord en is er niet meer te zien wat er is gebeurd.

Dergelijke opnamen zijn er eigenlijk wel van iedereen, alleen waagt niet iedereen het om ook echt klaar te komen. Wel zie je de nodige natte plekken in de zwembroeken verschijnen, soms van het voorvocht. Op die manier komen de tweeling en Ray vele malen in beeld. Soms ook doordat er iemand net een beetje te lang wacht om te gaan plassen, omdat die er even geen tijd voor wil maken. Vooral Tjabe en Marnix zijn daar goed in. Je kunt het ook wel heel duidelijk bij ze zien als het is gebeurd, ze hebben allebei een, licht gekleurde, effen zwembroek.

"Bij jou heb ik niet een keer een natte plek in je zwembroek gezien", zegt Ben.

"Toch heeft die er wel een paar keer gezeten, na de laatste nacht. alleen zie je het niet duidelijk, doordat mijn zwembroek een heel wild patroon heeft valt het niet op."

"Jammer, want daar word ik wel geil van."

Ben wrijft met zijn hand over John zijn broek en voelt dat hij een stijve heeft. John doet hetzelfde bij Ben. Er zit weer een enorme tent in zijn broek. Ze maken elkaars rits los en steken hun hand in de onderbroek van de ander, terwijl ze naar het beeld blijven kijken.

"Jezus, je onderbroek en je lul en zelfs je ballen zijn helemaal nat. Ik glibber er helemaal overheen."

"Ja, sinds afgelopen zaterdagavond, toen ik je aan het aftrekken was, spuit het er bij mij zo ongeveer uit. Ik heb nu precies wat ik altijd al zo graag wilde maar iets minder hevig zou eigenlijk wel prettiger zijn. Het loopt nu heel vaak langs mijn been, zodra ik een stijve heb."

John steekt zijn hand even in zijn eigen onderbroek, maakt hem goed glibberig met het overvloedige voorvocht, dat hij nog even extra uit zijn lul wrijft, steekt die hand dan weer in Ben zijn broek en pakt diens stijve beet.

"Dat is lekker", zegt Ben, "dat biedt mogelijkheden als we straks in bed liggen."

Als ze bijna klaarkomen houden ze even op met elkaar te verwennen. Er is nu een episode aangebroken waarin ze zijn gefilmd bij het plassen. Ze komen allemaal vanuit diverse standpunten in beeld. Alleen Ben natuurlijk niet, hoewel die wel een paar in beeld heeft gebracht dat hij zijn lul uit zijn zwembroek haalt en met donderend geweld in zee pist.

"Jammer" zegt John, "dat ik niet vaker even de camera van je heb overgenomen om jou ook in beeld te brengen, we zien je nu maar een paar keer. En dat zijn niet van die geile opnamen zoals jij van de anderen hebt gemaakt."

Als deze film is afgelopen stopt Ben de laatste in de pc. Dat is het verslag van hoe ze Peter te pakken hebben genomen nadat hij vertelde dat er wel wc's aan boord zijn.

"Heb je dat allemaal gefilmd? Niets van gemerkt."

"Alles, ik heb de camera gewoon door laten lopen en heel veel in- en uitgezoomd. Het beeld is daardoor erg onrustig maar wel bloedgeil."

Het begint met de vijf jongens die zich op Peter werpen. Je ziet nog net de tweeling weglopen met de resten van het ontbijt. Het ziet eruit als een schijngevecht en dat was het natuurlijk ook. Maar ze spelen het goed. Tjabe zit breeduit op Peters borst, Hans en Marnix op zijn armen, Ray en John op zijn benen. Dan komen Johan en Pieter weer in beeld en die beginnen aan Peters short te trekken. De camera verplaatst zich nu en filmt verder vanaf Peters voeten, anders zou je misschien minder goed kunnen zien wat er uit zijn short komt.

Peter biedt al geen tegenstand meer. Hij laat toe dat de tweeling zijn short uittrekt. Dat gaat niet gemakkelijk want je ziet duidelijk dat zijn stijve goed in de weg zit. Alsof het is afgesproken steken Johan en Pieter tegelijkertijd een hand een Peters short en drukken die stijve lul plat tegen zijn buik. Het lukt nog niet goed. Pas als Tjabe een beetje opveert en de anderen hun greep laten verslappen komt er beweging in. Peters stijve lul staat zo ongeveer recht omhoog, zijn eikel zweeft een centimeter of vier, vijf boven zijn buik. John en Ray laten Peters benen even los. Peter doet zijn benen bij elkaar, zodat de tweelingen, terwijl ze samen nog even aan Peters lul zitten, met hun andere hand het short helemaal uit kunnen trekken. Ze houden het omhoog en laten duidelijk de openingen zien die er eigenlijk niet in horen. Dan staan ze op en doen ze allebei, natuurlijk tegelijk, hun zwembroek een stukje naar beneden, zodat de band onder hun ballen door zit. Hun half stijve lullen staan zo ongeveer recht naar voren. Ze pakken elkaars lul beet en gelijk zie je, simultaan een dikke druppel voorvocht naar beneden zakken aan een lange draad. De zon staat er precies onder de goede hoek op om het heel duidelijk zichtbaar te maken. Ook weer tegelijk, beginnen ze te plassen, nadat er eerst nog een grote bloeb voorvocht uit die twee lullen schiet, opgestuwd door de pis. Het voorvocht druipt over Peters benen. Hun stralen raken Peter op zijn ballen, onder zijn ballen en op zijn stijve. Als ze samen in zijn navel pissen spet er een gordijn van pis op door de omgeving. Het maakt de benen van alle jongens nat. De spetters komen zelfs in Peters gezicht terecht, die meteen probeert om er een beetje van op te likken. Maar blijkbaar is het toch zo weinig dat hij er maar weer mee stopt.

Dan komt er plotseling van onderuit het beeld een enorme straal. Die moet dus van Ben zijn. De eerste druppels komen op Peters gezicht terecht, die likt hij gelijk op, blijkbaar smaakt het hem wel, zo aan zijn gezicht te zien. De stralen van de tweeling stoppen en ze druppelen nog een beetje na, terwijl die van Ben Peters eikel rechtstreeks treft. Je ziet zelfs, als de camera inzoomt, dat zijn voorhuid ervan opbolt. Er lijkt geen eind aan te komen, Ben heeft goed gespaard en maakt zich voor deze bijzondere gelegenheid nu eens wel helemaal leeg. Uiteindelijk gaat de kracht er wel een beetje af. Ben maakt een spoor vanaf Peters navel tot in zijn hals en de laatste druppels landen op Peters gezicht, die meteen weer zijn best doet om er met zijn tong bij te komen. Dat lukt voor een groot deel. Vervolgens zien ze dat Marnix eerst probeert een om een klein nat plekje, zijn specialiteit, in zijn zwembroek te maken. Als dat duidelijk is gelukt, wrijft hij er even met zijn hand overheen. Er zit meteen een stuk meer inhoud in zijn zwembroek. Dan trekt ook hij zijn zwembroek onder zijn ballen door en begint te pissen. Hij bestrijkt het hele gebied tussen Peters ballen zijn gezicht. Dan voegt Hans, die tegenover hem staat, zich bij hem, nadat ook hij zijn stijve uit zijn zwembroek heeft gewipt. Peter wordt nu van twee kanten geraakt. Het spettert alle kanten uit. Peter ligt er duidelijk van te genieten. Als de bron is opgedroogd, blijkt Ray zich inmiddels tussen Johan en Pieter te hebben opgesteld. Hij steekt zijn hand heel diep in zijn zwembroek en vist zijn lange, dunne lul eruit. Zo te zien moet de eikel van zijn half stijve lul zo ongeveer tussen zijn billen vandaan komen. Hij begint te plassen zonder die brandslang vast te houden maar dan komt hij niet verder dan Peters knieën dus pakt hij hem toch maar vast en mikt op Peters kruis. Helaas is dat feest tamelijk gauw voorbij. Ray had kennelijk niet al te lang geleden al geplast.

Nu staat Tjabe bij Peters voeten. De camera zoomt even goed in op zijn wel heel bijzonder zwembroek.

"Ik had er eigenlijk de hele week niet zo op gelet", zegt Ben maar die ziet er wel erg geil uit. Hij zit maar een centimeter, of zoiets, boven zijn piemel en hij heeft wel tamelijk lange pijpjes. Ik heb het eigenlijk pas gezien met het monteren van de film. Als ik de hele week beter had opgelet had ik ook wel geweten dat Tjabe inmiddels van die grote ballen heeft. Het is duidelijk te zien in zijn zwembroekje."

"Had je het van mij dan ook niet gezien?"

"Ja, van jou wel. Ik heb nu eenmaal meer naar jou gekeken dan naar Tjabe. Ik had er de hele week steeds een stijve van. Hebben jullie die samen gekocht, dat jullie hetzelfde model hebben?"

"Nee, we hebben hem samen gekregen. Tjabe en ik helpen zijn ouders met het verzenden van de pakjes van hun web shops en als bonus mochten we elk een nieuwe zwembroek uitzoeken. En toen hebben we voor deze gekozen. Gelukkig heb ik geen effen stof gekozen, anders zou ik hem nu niet meer kunnen dragen, met al dat voorvocht. Trouwens, over nat gesproken, je moet je hand nu maar even uit mijn broek halen anders kom ik zo klaar."

Ze trekken allebei hun hand uit elkaars broek. Inmiddels heeft Tjabe in het beeld zijn zwembroek onder zijn ballen door getrokken. Zij stijve piemel springt eruit omhoog. Hij duwt die een stukje naar beneden en begint te plassen. Zoals gebruikelijk is hij weer de kampioen ver plassen.

"Hij plaste tegen mijn knieën aan", zegt Ben, terwijl de camera laat zien dat het gebeurde. Peter likt meteen weer op wat er binnen het bereik van zijn tong is gekomen. Ook bij Tjabe, zoals gebruikelijk, duurt het niet zo lang, en bij het minder worden van de straal wordt Peter nog een keer van boven tot onder besproeid.

Vervolgens komt John in beeld, bij de voeten van Peter. Er zit een enorme bobbel in zijn zwembroek. Zijn kleine, dichte bos lulhaar komt in zijn geheel boven zijn zwembroek uit. De band wordt, doordat zijn stijve naar voren wil, naar beneden getrokken. John trekt de band zo ver als gaat naar voren en dan zwiept zijn stijve met een geweldige klets tegen zijn buik aan. Je ziet het voorvocht in druppels en straaltjes naar voren vliegen. En door de kracht waarmee zijn lul tegen zijn buik aan komt wordt er een dikke straal voorvocht uitgeperst, die bijna tot aan zijn tepeltjes spuit. John probeert nog even zijn stijve naar beneden te drukken maar er komt niet veel beweging in. Wel loopt er een glasheldere draad, met dikke druppels erin, uit zijn pisspleetje, langs zijn stijve en zijn ballen, langzaam naar de grond. Johns buik glimt helemaal van het voorvocht en je ziet een hele rij heldere druppels in zijn schaamhaar zitten. Ze glinsteren in de zon. John trekt zijn zwembroek helemaal uit. Hij gaat, met een voet aan elke kant van Peters. op de hoogte van diens heupen staan. De druppels en draden landen langzaam op Peters buik. Dan komt er een flinke straal uit John zijn stijve, pis vermengd met voorvocht. Ook dat loopt, via zijn borst en zijn buik, op Peters buik. Het is zoveel dat het meteen op het dek druipt. Peter haalt zijn handen onder zijn hoofd vandaan en wenkt John om op hem te komen liggen. Die doet dat gelijk.

"Ik begon meteen verder te pissen. Ik moest zo nodig. Mijn stijve lag precies tegen die van Peter en zijn buik en borst waren meteen helemaal glibberig."

John hoeft even niet verder te vertellen. Het beeld spreekt voor zich: Peter pakt John zijn billen beet en begint hem langzaam op en neer te schuiven.

"Dat was lekker, zeker toen Peter ook begon te pissen."

"Het lijkt wel of jullie liggen te tongen", zegt Ben.

"Dat was ook zo."

John heeft het nog niet gezegd of het gelijktijdig steunen en kreunen van het klaarkomen van John en Peter is uit de speakers van de monitor duidelijk te horen. Dan zie je alle jongens hun zwembroek helemaal uittrekken. De camera maakt even wat rare bewegingen waaruit is op te maken dat Ben dat ook doet. Ze beginnen zich allemaal af te trekken. De tweeling staat nu tegenover elkaar, ter hoogte van John zijn billen. Ze pakken, zoals gebruikelijk, niet hun eigen lul beet maar die van de ander. Ze trekken eerst een paar keer gewoon, dan pakken ze met duim en wijsvinger elkaars voorhuid beet en draaien die heen en weer. Al heel snel zie de identieke, stijve lullen nog wat rechter op komen en de voorhuid opbollen. Ze zijn tegelijkertijd klaargekomen maar al het zaad is opgevangen in de voorhuid. Als ze elkaar loslaten druipen de dikke grijs-witte klodders eruit. Ze vallen op John zijn billen. En er komt nog wat na als ze elk, tussen duim en wijsvinger, hun eigen lul leeg wrijven. Ray is de volgende. Hij trekt zich met twee handen af. Er steekt steeds nog een flink stuk van zijn stijve uit de twee vuisten. Hij deponeert zijn zaad, van een behoorlijke afstand op Johns schouders. Hans spuit zijn lading ook op John zijn schouder maar die staat daar vlak bij. Marnix mikt van grotere afstand op John zijn rug. Dan komt Tjabe goed in beeld. Hij staat tussen de benen van Peter en John. Zijn stijve piemel staat schuin omhoog en hij trekt zich af met heel kleine beweginkjes, zijn duim op het randje van zijn eikel, zijn wijsvinger op het plekje waar zijn voorhuid aan zijn eikel vast zit. Je ziet dat hij er een beetje harder in gaat knijpen en dan komt hij met een geweldige straal klaar. De eerste raakt Bens knieën. Dat is duidelijk zichtbaar als de camera heel snel naar beneden gaat. De tweede straal komt in John zijn haar, de rest op zijn rug, op benen van John en Peter, en dan nog een paar druppels op zijn eigen voeten. Dan begint het beeld nogal te schokken. Ben trekt nu zichzelf af en komt heel snel klaar. Zijn zaad landt in John zijn haar. Er zit nu een hele rij witte parels in het blonde haar.

Het beeld wordt weer wat stabieler en ze zien hoe Peter al het zaad uitwrijft over John zijn rug. De camera gaat een stukje naar achteren en ze zien dat John en Peter opstaan. Niet alleen John zijn rug glimt van het zaad, ook hun voorkant is glimmend van al hun pis, zaad en de enorme lading van John zijn voorvocht. Ze kijken elkaar even lachend aan en springen dan overboord. Dan is ook dit filmpje afgelopen.

Ben trekt John stevig tegen zich aan en zet zijn lippen op die van John. Heel voorzichtig steekt hij zijn tong in John zijn mond. Dan komt John in actie en brengt in de praktijk wat hij van Jelmer heeft geleerd. Daar heeft Ben aanvankelijk niet van terug maar al gauw doet hij dapper mee. John slaat zijn armen ook stevig om Ben heen. Ze zijn een paar minuten zo bezig als ze tegelijk klaarkomen, gewoon in hun broek. Ze vallen samen neer op Ben zijn bed en blijven zeker een half uur als een gek liggen vrijen. Als ze allebei nog een keer zijn klaargekomen blijven ze een poosje rustig liggen.

"Wat kan jij zoenen zeg", zegt Ben.

"Jij nu toch ook?"

"Ja maar ik had het niet zo hevig verwacht. Ik heb het wel een keer met Anneke gedaan en met Sofie maar dat was heel voorzichtig, eigenlijk alleen de puntjes van de tongen tegen elkaar aan. Dat was ook wel lekker hoor, maar dit slaat alles. Het was vast niet je eerste keer."

"Nee. Ik heb het met Tjabe zo gedaan."

Hij verzwijgt maar even dat hij het zelf eerst van Jelmer heeft geleerd.

"Dat had ik van Tjabe niet verwacht."

"Die had het, geloof ik, weer van Hans."

"Die zal dat toch ook niet zelf verzonnen hebben?"

Om te voorkomen dat er aan Hans de heel verkeerd vragen gesteld gaan worden ziet John nu geen andere oplossing dan Ben toch maar op de hoogte te brengen van zijn avontuur met Jelmer.

"Weet je, eigenlijk had Tjabe wel een keer met Hans getongd maar dat staat los van wat ik met Tjabe heb gedaan. Ik weet niet hoe Hans en Tjabe het hebben gedaan. Hij heeft alleen verteld dat ze het hebben gedaan. Ik heb het in feite van Jelmer geleerd."

"Van Tjabes vader?"

"Ja."

"Van een oude man!"

"Die is helemaal niet zo oud, hij is vierendertig."

"Dat is wel meer dan twee keer zo oud als jij."

"Ja maar hij is vreselijk geil."

"Is die homo dan?"

"Hij is bi."

"Hoe weet je dat dan?"

"Tjabe en ik helpen sinds een paar weken met het versturen van de pakjes voor de web shops die ze hebben. Dat zei ik net toch ook al? En toen kwam een keer van het één het ander."

Zo, dat is er in ieder geval uit.

Wat voor web shops hebben Tjabes ouders dan?"

"Eén voor Marokkaanse spullen en één voor ondergoed en zwembroeken en zo."

"Vandaar dus die bijzondere zwembroeken van jullie."

"Ja, die hebben we gekregen bij wijze van vakantiegeld. Zelf hadden we ze nooit gekocht. Veel te duur."

"Hoe duur?"

"Negentig euro"

"Zo, mijn nieuwe zwembroek kostte maar twintig."

"Mijn nieuwe, die ik in april heb gekocht ook zoiets. Maar die is niet zo geil als deze."

"Hoe heet die site?"

"Ik zoek hem wel even op."

Ze staan op van het bed. Nu voelen ze pas hoe nat ze zijn geworden van twee keer in hun broek klaarkomen.

"Moet je kijken", zegt Ben, "er zitten een heleboel natte plekken in je jeans."

"Bij jou is er vanbuiten niets te zien."

"Ik heb ook niet zo'n hoop voorvocht als jij. Zullen we eerst maar even gaan douchen?"

Ze gaan naar de badkamer, kleden zich uit en stappen samen onder de douche. Als ze weer droog zijn zegt Ben, "het was natuurlijk wel handig geweest als we schone kleren hadden meegenomen naar de badkamer. Nu moeten we eerst een natte onderbroek aantrekken ...."

"Echt niet, dan zijn we gelijk weer vies."

"....of we moeten bloot naar mijn kamer en het risico lopen dat we mijn ouders onderweg tegenkomen."

"Dat laatste dan maar. Ze hebben je toch zeker wel eens vaker bloot gezien?"

"Nou, dat is wel heel lang geleden. Toen was kleine Ben echt nog kleine Ben."

"Nog maar net een jaar geleden of zoiets?" probeert John nog even te stangen.

Maar Ben reageert niet en stopt zijn onderbroek en zijn jeans in de wasmand. John neemt de zijne onder zijn arm.

Ben kijkt voorzichtig even om de hoek van de deur.

"Ik heb altijd nog iets in mijn handen om ervoor te houden", zegt John.

Maar dat is niet nodig want de kust is veilig en gauw glippen ze Ben zijn kamer binnen.

Ben vist een onderbroek uit zijn kast. Hij kiest zijn Calvin Klein. Hij denkt daarmee John een beetje de ogen uit te steken, zo van jij een dure zwembroek, ik een dure onderbroek. John haalt een onderbroek uit zijn tas. Hij heeft alleen zijn nieuwe Björn Borgs meegenomen. Ben kijkt hem met grote ogen aan.

"Heb je ook al van die dure onderbroeken?"

"Ja, als je dicht bij het vuur zit. Die hebben we ook van Jelmer gekregen."

"Zoek die site eens even op."

Samen gaan ze achter de pc zitten en lopen de site door. Ze kijken hun ogen uit. John heeft alles wel in het magazijn zien liggen maar de site had hij nog niet gezien.

"Wel duur, allemaal. Maar ik zou best ook zo'n zwembroek willen hebben als Tjabe en jij hebben."

`Ik vraag aan Jelmer wel of onze vrienden ze niet met een beetje korting kunnen kopen."

Ze besluiten naar bed te gaan maar nog niet te gaan slapen. Ben stopt de laatste dvd nog een keer in de pc. Ze kunnen vanuit het bed het scherm goed zien. Ben gaat op zijn rug liggen, John op zijn zij tegen hem aan. Johns voorvocht loopt zo op Ben zijn buik. Als de dvd is afgelopen is eigenlijk niet meer duidelijk wie van de twee het voorvocht daar heeft gedeponeerd, zo nat is het geworden. Maar het moet toch echt alleen van John zijn want bij Ben komt er niet meer dan een druppeltje vlak voor hij klaarkomt. Ze grijpen elkaars stijve beet en binnen een minuut is het nog veel natter geworden. Ben kan nog net het licht uitknippen. De pc zet zichzelf wel uit na een poosje. Zo vallen ze, tegen elkaar aan, in slaap.

Next: Chapter 22


Rate this story

Liked this story?

Nifty is entirely volunteer-run and relies on people like you to keep the site running. Please support the Nifty Archive and keep this content available to all!

Donate to The Nifty Archive
Nifty

© 1992, 2024 Nifty Archive. All rights reserved

The Archive

About NiftyLinks❤️Donate